(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Adaçayı Ekstraktı

 24,00 98,00

Adaçayı Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: ADAEKS Kategoriler: ,

Açıklama

Başka aroma türleri de bulunan ve 750 farklı çeşidi olan adaçayı, saç, sabun, krem ve parfüm yapımında da kullanılmıştır.
İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde tatil dönemlerinizde kullanmanız için güneş kremlerinizin içinde de bulunduğunu belirtmek isteriz.
Aynı zamanda Adaçayı 2001 yılında Uluslararası Bitki Birliği tarafınca yılın otu adıyla onurlandırılmıştır.
Bunun yanı sıra bilmek isterseniz:
Adaçayı, Yunanlılar, Romalılar ve Mısırlılar döneminde yetiştirilmiş ve sonrasında dünyanın hemen her yerinde, çeşitli şekillerde kullanılmıştır.
Eski Yunanlılar var olan bilgeliğin sebebinin adaçayı yemekten geldiğine inanıyorlardı.
Hatta sadece evlerinde bulunması ya da bahçelerinde yetiştirmelerinin bile ölümsüzlük getireceğini düşünüyorlardı.
Yerli Amerikalılar ise adaçayını kutsal görüyorlardı.
Adaçayını yakarak dumanının ettikleri duaları Büyük Ruh’a götürdüğüne inanıyorlardı.

Ek bilgi

Kaç ml

100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…