(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Ardıç Yağı

 48,00 650,00

Ardıç Yağı (Juniperus Communis Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Juniperus Communis Oil

CAS No : 8002-68-4

Üretim Metodu / Method of Production : Distillation (Distilasyon) /

Temizle
Stok kodu: ARDC Kategoriler: , , ,

Açıklama

Cilt ve saç bakımında önemli bir bakım ürünüdür ardıç yağı. Ardıç yağı, saç derisindeki yağ üretimini dengeleyerek, saçları nemlendirir. Saç köklerini güçlendirir ve dökülmelere engel olur. Saçlar için harika bir temizleyicidir. Saçların sağlıklı ve hızlı uzaması için kullanılır. Ardıç yağının kadınlarda doğumdan sonra oluşan çatlakların giderilmesi için kullanıldığı bilinmektedir.Cilt lekelerinin ve akne lekelerinin giderilmesini sağlayan etkilere sahiptir.
Düzenli kullanımda ardıç yağının etkilerini ve lekelerinizi gözle görülür derecede azaldığını fark edebilirsiniz.
Selülit sorunlarına karşı da son derece etkili bir yağdır. Etkili bir sıkılaştırıcı olan ardıç yağı vücudunuzda oluşmuş olan selülit görüntüsünden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…