(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

At Kestanesi Yağı

 10,00 100,00

At Kestanesi yağı (Horse Chestnut Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Aesculus hippocastanum Seed infused in Brassica napus (Canola) Seed Oil

OriginTurkey (Türkiye)

CAS No : 8002-13 -9

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

Temizle
Stok kodu: ATKEST01 Kategoriler: , ,

Açıklama

AT KESTANESİ YAĞI

Horse Chestnut Oil

At Kestanesi Çiçeklerinin Cildiniz ile Dansı…

Uçsuz bucaksız fikirleri, sayısız reklamlarla her gün farklı şekillerde ortaya çıkan kozmetik sektörünün krem, sabun, şampuan, losyon v.b. birçok malzeme üretiminde binlerce ürün kullandığı gerçeği, bizlerinde yaptığımız ürünlerde kullandığımız malzeme seçeneğini arttırmış, hatta seçim yapmakta zorlanma aşamasına kadar gelmişizdir. Bu durumda yapacağımız doğru ve kaliteli ürünleri seçmek olacaktır.

At kestanesi adının kökeni çok eskidir. Eskiden bu ağacın meyvelerinin atların nefes almalarına yardımcı olduğu düşünülmesinden ve alıştığımız kestaneye benzemesinden dolayı bu adı almıştır. Görünüş itibariyle dikkat çeken bitki çeşitlerinden en ilginci olan at kestanesi, içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde yüzyıllar öncesinden günümüze kadar değerini korumuş en önemli bitki türlerinden biridir. Beyaz çiçekli at kestanesi, yüzyıllardır Avrupa’nın büyük bölgelerinde yetiştirilen tanıdık bir ağaçtır aslında. At Kestanesi Yağı son yıllarda özellikle doğal sabunlarda ve cilt bakım kremlerinde sıklıkça kullanılmaya başlamıştır. At Kestanesi Yağı’nın cilt için faydalarıysa saymakla bitmez.

Pembe lekeli, sarı ve beyaz çiçekleri bulunan bir at kestanesine hiç rastladınız mı? Evet bu renklerde çiçekleri var at kestanesinin… Bu şekliyle de doğanın bize verdiği en güzel sunumlardan birisi olarak karşımıza çıkar. At kestanesi bitkisinin kesilmesiyle elde edilen At Kestanesi Yağı da hammaddesi olan at kestanesi bitkisinin tüm faydalarını, tüm güzelliğini, tüm iyiliğini kullanıcılarına sunar. Doğada belki de çok az besinde olan P vitamini at kestanesinde büyük bir miktarda bulunur. İşte bu yüzden geçmişten günümüze At Kestanesi Yağı çok tercih edilen bir yağ türü olmuştur.

Cildimize ferahlık verip taze görünmesini sağlayan, doğal üretimlerinizde bol içerikli yapısıyla istediğiniz o kaliteli sabunlara, kremlere, şampuanlara, losyonlara, dudak balmlarına ulaşmamızı sağlayan, günlük temizliğimizde bize istediğimiz hijyeni veren, doğal ve güzel görünümlü saçlarımızın dostu At Kestanesi Yağı ile istediğiniz tasarımları gönül rahatlığıyla yapmanın şimdi tam zamanı!

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…