(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Aynısefa Yağı

 18,00 150,00

Aynısefa yağı (Calendula Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Calendula officinalis

OriginTurkey (Türkiye)

CAS No :  84776-23-8   

Üretim Metodu / Method of Production : Maceration (Maserasyon) / Olive Oil (Zeytinyağı)

Temizle
Stok kodu: AYNI01 Kategoriler: , ,

Açıklama

AYNISEFA YAĞI

Sonbaharın Turuncu Renginin Doğallığını Aynısefa Yağı ile Yaşayın!

Sonbaharın en güzel aylarından biri olan ekim ayında, bahçelerde, saksılarda çiçeklenen turuncu renkli, cıvıl cıvıl kokusuyla büyülen çiçekler görürüz. Saksıların neşesi, sonbaharın turuncu rengidir. Adı gibi bizleri sefaya, neşeye, canlılığa, doğanın büyülü ritmine sürükleyen aynısefa bitkisidir bu.

Pek çok kişi tarafından faydaları tam olarak bilinmeyen, bilimsel adı “calendula officinalis” olan aynısefa bitkisi bileşikgiller familyasındandır. Ülkemizde birçok yerde süs bitkisi olarak sıklıkla görülmektedir. “bahçe nergizi”, “altıncık”, marigol”, “souci”, “ölü çiçeği” olarak da bilinir. Kozmetik sektörünün aranan yağı olan Aynısefa Yağı vitamin ve şifa kaynağıdır.

Banyolarınızda Aynısefa Yağı kullanarak yapacağınız doğal bir sabun, aradığınız keyfi sizlere verecektir. Aynısefa Yağı kullanılarak yapılmış bir sabun ile el ve yüz hijyeniniz, yaptığınız ılık bir banyo aradığınız huzuru ve doğallığı sizlere sağlayacaktır.

Şampuanlar, kremler, losyonlar, dudak balmları gibi daha birçok üründe hiç düşünmeden kullanacağınız Aynısefa Yağı anti-enflamatuar ve anti-bakteriyel özelliklere sahiptir. Özellikle yüz ve vücut kuruluğuna karşı cildinize aradığınız nemi sağlar. Cildin nem oranını dengeleyerek ışıl ışıl bir görünüm almanızı sağlar.

Aynısefa Yağı’nın saç bakımında da bilinen birçok faydası bulunmaktadır. Doğal anti-septik özelliği bulunmaktadır. Aynısefa Yağı’ndaki antioksidanlar ve anti-enflamatuar bileşikleri oksidatif strese karşı önemli ölçüde rol oynamaktadır. Sivilce, akne ve kara lekelerde etkili olduğu bilinmektedir. Aynısefa Yağı’nda bitkinin içeriğinde bulunan flovonoidler gibi birçok çeşit organik bileşikler bulunmaktadır.

Sizde turuncu rengiyle efsane, sonbaharın büyüsünü Aynısefa Yağı ile banyolarınızda yaşayabilir, hoş kokusuyla yaptığınız doğal ürünlerinizde farklı ambiyayansları yakalayabilirsiniz!

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…