(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 550 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Çay Ağacı Yağı (Organik) – Tea Tree Oil (Organic)

 150,00 1.125,00

Organik Çay Ağacı Yağı

INCI Adı:  Melaleuca Alternifolia  (Çay Ağacı) Yaprağı Yağı.

Kasa Numarası: 68647-73-4

Açıklama

ORGANİK ÇAY AĞACI YAĞI

Cilt için faydaları saymakla bitmez! Üstelik “Organik Sertifikalı” olması pek çok fayda sağlar! Bu yüzden bitkisel yağlar arasında çokça tercih edilir. Doğal Sabun Yapımı ve Soğuk Üretim Sabun Yapımı sürecinde güvenle kullanılır. Kalitesiyle doğal serum, losyon, cilt bakım ürünleri ve şampuan ve sabun yapımının gözdesidir. Bunun yanında el ve vücut kremi yapımında aranan bir yağdır. Organik Çay Ağacı Yağı serüvenine birlikte göz atalım…

Neden organik yağlar tercih etmeliyiz?

Doğamız kendi gergin ipinde dengede yürümeye çalışır. Hatta doğa mükemmelliğiyle beraber bizlere sayısız nimetler sunar. Aynı zamanda organik ürünler kullanmak gelecek için umut veren yaşayış şekli olmuştur. Özellikle Organik Sertifikalı ürünlerle gelişen güzellik endüstrisi popülitesini sürdürmeye devam etmektedir. Bitkisel yağlar sabun, serum ve losyonlardan krem ve şampuanlara cilt bakım ürünlerine kadar birçok fayda sağlamaktadır.

Çay ağacı yağının faydaları nelerdir?

  •  Cildi, tırnakları ve saçı etkileyen semptomlara iyi gelmesi için kullanılır. Doğal şampuan yapımı için popüler olarak tercih edilir.
  •  Deodorant, böcek kovucu, gargara olarak  tercih edilir.
  •  Topikal olarak kullanıldığında Organik Çay Ağacı Yağı cildinizin genel görünümüne iyi gelebilir.

-Antiseptik özellikleri, yağlı ciltlerle savaşmada üstün sonuçlar verdiği bilinmektedir.

-Aynı zamanda organik özellikleriyle antibakteriyel, antiseptik ve antifungal gibi çok faydaya sahiptir. Bu yüzden cilt üzerinde mucizeler yaratır.

-Özellikle sivilce ve akne tedavisinde sorunlu ciltler için çokça kullanılmaktadır. Doğal sabun yapımı için idealdir.

-Ölü derileri temizlemede etkili olduğu için, saçlarınızdaki kepek sorunları için birebirdir. Soğuk Üretim Sabun Yapımı aşamalarında bolca kullanılmaktadır.

-Bakteri ve virüsler üzerinde etkili olduğu için doğal bir dezenfektan görevi görür. Antibakteriyel etkisi sayesinde doğal deodorant olarak da tercih edilir. Serum ve losyon yapımlarında da kullanılır.

-Koltukaltı kararmalarını azalttığı bilinmektedir. Bunun yanında yağlı ciltlerdeki fazla yağı arındırdığı için gözenek ve siyah nokta problemlerine de iyi gelir. Doğal Sabun Yapımı sürecinizde çay ağacı yağı kullanılarak hazırlanan nemlendirici el ve vücut kremleri birçok faydasıyla bilinmektedir.

-Özellikle vücutta oluşan küçük sıyrık ve kesikler için kullanılmaktadır. Tırnak sorunlarında etkili sonuçlar vermektedir.

Sonuçta Soğuk Üretim Sabun Yapımı aşamalarınızda göz bebeğiniz olacaktır. Bitkisel Yağlar serimizden Organik Sertifikalı yağımızı stoklarınıza eklemekte acele etmelisiniz. Sabunaria kalitesi ve temiz içeriğini ürünlerinizde kullanabilirsiniz. Doğal Sabun Yapımı sürecinizde doğal krem, sabun, şampuan, losyon, serum, cilt bakım ürünleri, el ve vücut kremleri yapabilirsiniz. Organik Sertifikalı olması dolayısıyla, Organik Çay Ağacı Yağı güvendiğiniz malzemelerinizin en kalitelisi olacaktır.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Hoşunuza gidebilir…