(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Çörek Otu Yağı (Organik)

 45,00 250,00

Organik Çörek Otu yağı (Organic Black Cumin oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Nigella Sativa Seed Oil

CAS No : 90064-32-7

Temizle

Açıklama

Doğu Avrupa, Batı Asya ve Orta Doğu’da yetişen Nigella Sativa bitkisinden gelen çörek otu yıllardır sofralarımızda ve yemek kültürümüzde de yer almaktadır. Aynı şekilde çörek otu yağının faydaları da saymakla bitmez.

Çörek otunun sağlığımıza çok faydalı olduğu hakkında birçok araştırma yapılmıştır. Bir damlasını bile boşa kullanmak istemeyeceğiniz çörek otu yağının içerisinde baktığımızda, oleik asit (omega 9), linoleik asit (omega 6), stearik asit, timokinon, palmitik asit, karoten, A, B, C ve E vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, magnezyum ve çinko gibi bileşenler yer alır.

Çörek otu yağını yemeklerinize, salatalarınızın üzerine veya tatlılarınızda kullanabilirsiniz. Herhangi kronik bir rahatsızlığınız ya da düzenli kullandığınız bir ilaç varsa lütfen kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Diğer bir yol da çörek otu yağından cilt maskesi, doğal sabun ya da el kremleri yapabilirsiniz. Ekstra yumuşaklık katacak olan bu yağ cildinize çok iyi gelecek, size güvenli ve temiz bir alternatif sunacaktır.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Hoşunuza gidebilir…