(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Defne Tohumu Yağı

 16,00 260,00

Defne tohumu/gar yağı (Laurel Seed oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Laurus Nobilis Fruit Seed Oil

Origin Turkey (Türkiye)

CAS No : 8007-48-5

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

 

Temizle
Stok kodu: DEFTOH01 Kategoriler: , ,

Açıklama

DEFNE TOHUMU YAĞI

Laurel Seed oil

Spa’ların, Spor Yapanların Vazgeçilmez Mucizesi…

Küçücük elips şeklinde koyu parlak siyah renkli, defne tohumlarını görünce hemen zeytini hatırlarız. Zeytin gibi etli ve çekirdekli, zeytinden daha ziyade nohut büyüklüğünde bu tabiat harikası defne tohumları bin bir derde şifa olarak bilinir ve tanınır. Günümüzde tohum halinden daha ziyade yağı daha çok tercih edilmektedir.

Ekim ayında toplanan defne tohumları yüksek sıcaklıkta kaynatılıp soğuk pres yöntemiyle sıkılarak Defne Tohumu Yağı oluşturulur. Özellikle marketler, kozmetik mağazalarında sıklıkla karşımıza çıkan doğal defne sabunları Defne Tohumu Yağı’ndan üretilmektedir.

Defne tohumu bitkisel bileşenler bakımından oldukça zengin olan bir tohumdur ve en çok satılan, tercih edilen bitki tohumları arasındadır. Doğal bir antienflamatuardır. Defne tohumunun birçok morfolojik özellikleri vardır. Özellikle sporcular tarafından, popüler olan Defne Tohumu Yağı kullanılmakta ve belirli bölgelerinde meydana gelebilecek olan kas ağrılarının hafifletilmesi sağlanmaktadır.

Defne Tohumu Yağı saçların uzamasını hızlandırmaktadır. Halk arasında en az bilinen faydalarından birisi de; Defne Tohumu Yağı’nın saçları canlandırdığı ve uyarıda bulunarak uzama hızını artırdığıdır. Defne Tohumu Yağı bağışıklık sistemini uyarmakta ve sistemin dirençli kalmasına yardımcı olmasıyla bilinmektedir. Ayrıca Defne Tohumu Yağı vücuttaki zararlı toksin maddelerin dışarı atılmasını kolaylaştırır. Defne Tohumu Yağı’nın az bilinen faydalarının başında ise terlemeyi azaltıcı etkisi olduğudur.

Özellikle yaz aylarında vücudun farklı bölgelerinde meydana gelen terlemelerin en aza inmesini ve hatta tamamen yok olmasına faydası bulunmaktadır. Sivilce tedavilerinde de kullanılabilen Defne Tohumu Yağı, cilt üzerinde de azımsanmayacak kadar faydaları vardır.

Doğal sabun yapımında vazgeçilmez yağlar arasında bulunan Defne Tohumu Yağı’nı banyolarınıza ve stoklarınıza eklemek için acele etmelisiniz.

Özellikle şampuan, balm, losyon, krem ve doğal sabun üretimlerinizde size aradığınız kaliteyi sunacak soğuk pres Defne Tohumu Yağı ile bol satışlı günler dileklerimizle…

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…