(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Domates Çekirdeği Yağı

 25,00 230,00

Domates Çekirdeği Yağı (Tomato Seed Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil

OriginTurkey (Türkiye)

CAS No : 90131-63-8

Temizle
Stok kodu: TOMATOSEED Kategoriler: , ,

Açıklama

DOMATES ÇEKİRDEĞİ YAĞI

Tomato Seed Oil

Ciltlere Gelen Tazelik Esintisi…

Yaz kış evlerimizden, sofralarımızdan, davet masalarımızdan eksik etmediğimiz olmazsa olmazımız domates, cildimize de inanılmaz faydalar sağlar. Çoğu zaman mutfaklarımızdaki kullanımı ile bahsettiğimiz domates, aslında cilt bakımımızda kullanılan en önemli maddelerden biri olmaya devam etmektedir. Domates her ne kadar sebze olarak bilinse de doğanın bize sunduğu meyve kategorisindendir.

Cildimizin bakımını yapmak için kullandığımız kalitesiz ürünler gözeneklerimizin kirle dolmasını ve yeterince temizlenmemesini sağlamakta, hatta kalıtımsal olarak yüzümüzde büyük gözenekler oluşturmasını sağlayabilmektedir. Kaliteli ürünler ile yapılan her şey, yapım aşaması sonucunda bize iç ferahlığı sağlar. Domatese kırmızı rengini veren likopen maddesinin güzelliğe katkısı yıllar önce kanıtlanmıştır. Bu madde cildimize doğal bronzlaşma sağlayıp, gerginlik parlaklık ve canlılık getirir.

1492’de Christoper Columbus’un Amerika’yı keşfetmesinden daha sonra 1550’li yıllarda domates Avrupa’ya taşınmıştır. Bu dönemden sonra da süs bitkisi olarak görülmüştür. Bunca faydası olan domatesin süs bitkisi olarak kullanılması, insanlık tarihi için hiç iyi olmasa da İtalyan’lar dünyada ilk kez domatesi tüketmeye başlamışlardır.

Domates Çekirdeği Yağı, domates tohumlarının preslenerek yani soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen ekstra kalitede bir yağdır ve dünya otoriteleri tarafından en değerli yağ olarak kabul görmüştür. Saf haldeki domates tohumlarından elde edilen Domates Çekirdeği Yağı ince bir yağdır. Diğer yağlara göre en büyük ve ayırt edici özelliği ciltte çok iyi emilime uğramasındandır. Bu da mükemmel bir cilt, ışıldayan nemli saf güzellik demektir. Domates Çekirdeği Yağı’nda A, E, B3, folik asit, tiamin, B vitamini haricinde mineral olarak da çinko, demir, bakır ve manganez içeren zengin bir yapı vardır.

Dünya’nın gelişmiş ülkelerinde yüksek kalitede kozmetik ürün üreten firmalar cilt, saç, doğal sabun, losyon, krem, dudak balmlarında ve birçok kişisel bakım ürünlerinde Domates Çekirdeği Yağı tercih etmektedirler.

Bütün dünya otoritelerinin kabul ettiği böyle bir ürün, hiç şüphesiz stoklarımızda olmalı, arkadaşlarımıza, dostlarımıza, en sevdiklerimize verdiğimiz hediyelerde de Domates Çekirdeği Yağı’nın önemi küçük not kağıtlarında yazılmalıdır. Unutmamalıyız ki; değişik alternatifler ile yapılan her ürün kaliteli değildir. Denenen, tanınan, kaliteli ürünler ile yapacağımız malzemeler ile yapılan satışlar size en büyük keyifleri yaşatmaya yetecektir!

Hoşunuza gidebilir…