(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Gotu Kola Ekstraktı Yağ Bazlı – Gotu Kola Extract

 195,00 750,00

Gotu Kola Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir.

CAS NUMBER 84696-21-9

INCI NAME CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT

Yağ Bazlıdır.

Stok kodu: GKOLA-1 Kategoriler: , ,

Açıklama

 GOTU KOLA NEDİR?

Maydanoz familyasının bir üyesidir. Kokusuz ve tatsız bir bitkidir. Sulak yerlerde yetişir. Hindistan’dan başlayıp güney pasifike kadar olan bölgelerde yetişir. Bilimsel adı Centella asiatica’dır. Bu bitkiden yüzyıllardır tedavi ve cilt bakımı için kullanılan gotu kola ekstraktı elde edilir. Yağ bazlı ekstrakt olarak üretilmiş olan CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, cilt bakım ürünleri yapımında sıklıkla tercih edilir.

 

Gotu Kola Ekstraktı Faydaları nelerdir?

Cilt bakım ürünleri yapımında

  • Güçlü anti-inflamatuar özelliği vardır.
  • Hassas ciltler için uygundur.
  • Cilt bariyerini koruyucu etkisi.
  • Kendi özgü antioksidan özellikleri içeriğinde barındırır.
  • Cilt pigmentasyonunu azaltır.
  • Kolajen üretimini destekler.

 Kozmetikte Kullanımı;

Yağ bazlı;

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr

Hoşunuza gidebilir…