(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Isırgan Tohumu Yağı – Nettle Oil

 70,00 1.000,00

Isırgan tohumu yağı (Stinging Nettle Seed Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Urtica Dioica Seed Oil

Origin: Turkey (Türkiye)

CAS No : 84012-40-8

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

 

 

Stok kodu: ISIR01 Kategoriler: , ,

Açıklama

ISIRGAN YAĞI -Nettle oil

Gençlik ve Güzellik İksiri Isırgan Tohumu Yağı… Isırgan otunu faydalarıyla hepimiz biliriz. Isırgan Yağı, doğal ortamda yetiştirilmiş, kimyasala bulaşmamış doğal  otlarından yapılmaktadır. Otlarının olgunlaşmasıyla kendiliğinden yetişen tohumları, soğuk pres yöntemiyle sıkılıp çeşitli işlemlerden geçirilerek sizlere ulaştırılmaktadır. Gençlik ve güzellik iksiri diye de anılan bu bitkisel bileşenin içinde bulunan birçok özelliğiyle kozmetik alanında özellikle doğal ve bitkisel yağlar kategorisinde en çok tercih edilen yağlar olarak rağbet görmektedir.“Tam bir şifa deposu” olarak da anılan otununun içeriğinde histamin, organik asitler, potasyum tuzları ve asetilkon bulunmaktadır. Özellikle doğal sabun yapımında kaliteli yağ tercihi çok önem arz eder. Doğadan gelen bitkisel ürünlerin doğal sabun, şampuan, losyon, krem, dudak balmı v.b gibi ürünlerde kaliteli yağ tercih edilerek kullanılması da şüphesiz faydaları açısından çok önemlidir.

Isırgan otu yağı faydaları

Cildimizin ışıl ışıl parlaması, saçlarımızın güzel görünmesi, el ve yüz temizliğimiz, hepimiz için çok önemlidir. Kendimizi sevip, bakımımızı ihmal etmedikçe bize faydalı olduğuna inandığımız ürünlere yönelmeye ve kullanmaya başlarız. Özellikle doğal ürünleri de tam da bu yüzden tercih etmiyor muyuz? Isırgan Tohumu Yağı ile doğal cilt bakım ürünleri yapabilirsiniz. Özellikle doğal sabun yapımı içeriklerinde sık sık karşınıza çıkacaktır. Doğal bitkisel yağlar içerisinde ısırgan yağı sizi geçmişten günümüze gelen geleneksel faydaları sizleri şaşırtacaktır.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…