(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Isırgan Yaprağı Ekstraktı – Nettle Leaf Extract

 150,00 575,00

Isırgan Yaprağı Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir. Gliserin Bazlıdır. Suda Çözünür.
Inci name: Water, Glycerin, Urtica Diocia Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Stok kodu: SRGNEKS Kategoriler: , , ,

Açıklama

ISIRGAN YAPRAĞI EKSTRAKTI

Isırgan Yaprağı Ekstraktı Nedir? Tam bir antioksidan kaynağı. Üstelik faydaları saymakla bitmiyor! Aynı zamanda cilt ve saçlar üzerinde mucize etkileri var. Bu yüzden cildin canlı görünmesini sağladığıyla biliniyor. Isırgan Yaprağı Ekstresi hatta saç maskesi yapımı, saç bakım ürünü yapımı için çok fazla kullanılıyor. Bunun yanında şampuan yapımı ve krem yapımı esnasında iyi sonuçlar veriyor. Üstelik temiz içeriği ile cilt ve saç dostu. Isırgan otu Ekstresi özellikle losyon yapımı ve cilt serumu için ideal. Bu yüzden cilt maskesi yapımında harikalar yaratıyor. Başka bir deyişle Bitkisel Ekstraktlar statüsünde. Bundan dolayı Doğal Ekstraktlar olarak çok tercih ediliyor. İşte Isırgan Yaprağı Ekstresi ile ilgili bilinmeyenler…

Isırgan Yaprağı Ekstresi Nedir? Faydaları Nedir?

Isırgan yaprağı antioksidanlar açısından zengindir. Bu yüzden cilt üzerinde faydaları çok fazladır. Özellikle cilt için dost üründür. Isırgan Yaprağı Ekstresi yüzdeki sivilcelere karşı cildi korur. Bununla birlikte akne için de kullanılmaktadır. Üstelik cildin nem dengesini sağlar. Aynı zamanda cildin daha berrak görünmesini sağlamaktadır. Bitkisel Ekstraktlar olarak zengin içeriklidir. Hatta yaralar için kullanıldığı bilinmektedir. Isırgan Yaprağı Ekstresi çatlak ve kızarıklara da iyi geldiği bilinmektedir.

Cilt serumu yapımı ve cilt maskesi yapımı için uygundur. Şampuan yapımı, krem yapımı ve losyon yapımı için tercih edilmektedir. Çünkü Isırgan Yaprağı Ekstresi saçlar için güçlü antioksidan kaynağıdır. Aynı zamanda saç diplerini güçlendirmektedir. Bu yüzden saçlara parlaklık verir. Bunun yanında güzel bir görünüm sağlar. Isırgan Yaprağı Ekstresi saçların ışıldamasında etkilidir. Saç bakım ürünü yapımı ve saç maskesi yapımı için temiz içeriğe sahiptir.

Sabunaria kalitesi ve güveniyle Isırgan Yaprağı Ekstresi kullanabilirsiniz. Bunun yanında verilen hediyelerde iyi sonuçlar verir. Özellikle saç maskesi yapımı, cilt maskesi yapımı esnasında istenilen sonuçları verir. Üstelik Isırgan Yaprağı Ekstresi temiz içeriğiyle cilt serumu yapımı ve şampuan yapımı için kullanılabilir. Bunun yanında losyon yapımı ve saç bakım ürünü yapımı için popüler ekstredir. Hatta Isırgan Yaprağı Ekstresi krem yapımı için tüketilebilir. Bu yüzden Doğal Ekstraktlar olarak kullanılabilir. Çünkü Bitkisel Ekstraktlar için uygundur. Bu nedenle Isırgan Yaprağı Ekstraktı ile satışlarınızda yüksek performans oluşturabilirsiniz.

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr

Hoşunuza gidebilir…