(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Jojoba Ekstraktı

 31,00 123,00

Jojoba Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: JOJEKS Kategoriler: ,

Açıklama

Jojoba, Kuzey Meksika ve Güneybatı Amerika’nın kuru bölgelerinde yetişen bir çalıdır.
Balmumu tohumlarından elde edilen jojoba yağı, ruj; makyaj; temizlik ürünleri; yüz, el ve vücut losyonları, ilaçlar için kullanılır.
İçerisinde A ve E vitamini bulunur.
Simmondsia chinesis botaniğinin tohumlarından elde edilen Jojoba, aslında bir yağ değil, sıvı bir mum esteridir.

Ek bilgi

Kaç ml

100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…