(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Jojoba Wax – Jojoba Mumu

 275,00 2.000,00

inci name : Simmondsia Chinensis Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil

Cas number: 90045-98-0 / 68334-28-1

Üretim yeri : İspanya

Açıklama

Jojoba mumu nedir? Ne işe yarar?

Jojoba mumu (wax), Simmondsia chinensis tohumlarından elde edilmektedir. Cildin doğal olarak ürettiği yağlara en yakın esterleri içerdiği kabul edilmektedir. Subtropical bölgelerde bulunan jojoba bitkisi tligiriseritler, yağ asitleri ve mineraller açısından benzersizdir. İçeriğinde ki B ve E vitaminleri olarak zengindirdir. Aynı zamanda bir çok mineralleride içermektedir. Hipoalerjenik olmasından dolayı hassas ciltler içinde kullanıma uygundur. Losyon yapımından mum yapımına kadar bir çok alanda kullanılabilmektedir. Doğal balmumuna ve sentetik mumlara alternetik olarak kullanılabilen bitkisel içerikli doğal mum için kullanabileceğiniz bir wax tır. Web sitemizde satışını yaptığımız soya wax, avokado, zeytin, tatlı badem, pirinç, sumak mumu ve daha nicelerinden biri olan jojoba mumunun faydaları nelerdir inceleyelim.

Faydaları nelerdir? Nerelerde kullanılır?

Jojoba wax, nemlendirici olarak inanılmaz özelliklerle donatılmıştır. Bitkisel olmasından dolayı krem ve losyon yapımında ürünlere kıvam vermek amacıyla kullanılan beyaz ve sarı balmumuna alternatiftir. Diğer waxlarla karşılaştırıldığında raf ömrü daha uzundur. Çünkü içeriğinde ki bileşenler onu oksidasyona ve bozulmalara karşı dirençli kılmaktadır. Jojoba mumu iyi bir yumuşatıcıdır. Cilt bakımı için mükemmel bir seçenektir. Cildimizde ki nemin kaybolmasına karşı iyi bir kalkandır. Bununla beraber yağ üretimini dengelemektedir.

Jojoba Balmumu, cildi nemlendirici özelliklerinden dolayı lip balmlerinde, losyonlarda ve temizleyicilerde onu etkin bir bileşen yapmaktadır. Saç bakım ürünlerinde parlaklık ve şekillendiribilirliği desteklediği için kullanılmaktadır. Bununla beraber bitkisel içerikli dpğal mum yapmak istiyorsanız jojoba wax tam size göre. Doğal ve bitkisel içerikte olması onu diğer sentetik alternatiflerine göre ön plana çıkarmaktadır.

Ürün özellikleri

  • Jojoba wax Yumuşak bir waxtır.
  • Görünümü : beyaz – koyu beyaz
  • Erime Noktası: 60-70°C
  • Nemlendirici
  • Yoğunlaştırıcı
  • Yumuşatıcı
  • Yüksek derecede stabilite sunabilmektedir. %2-%10 arası kullanabilirsiniz.
  • Jojoba mumu Bitkisel içerikte olduğu için Vegan üretimlere uygundur.

Toptan Wax satışı ve Diğer kozmetik hammaddelerimiz

Doğal kozmetik ve mum üretimlerinizde yüksek miktarda toptan wax alımları için lütfen müşteri temsilcimiz ile iletişime geçiniz. Jojoba wax (mumu) ile bereber ürün listemizden satışını yaptığımız yüksek kalite soya wax, beyaz ve sarı balmumu, zeytin mumu, tatlı badem mumu, hindistan cevizi mumu, palm wax vb ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda mum yapımında kullanılan esans ve malzemelerimiz ilginizi çekecektir. Ürünlerimizin üretimlerinizin standartlarına uygun gerekli analiz ve sertifikaları mevcuttur.

 

 

Hoşunuza gidebilir…