(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Kakao Yağı (Ham) – Raw Cacao Butter

 525,00 8.000,00

Doğal kakao yağı. Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Theobroma Cacao Seed Butter&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/em&gt;</em>

<strong>Origin : Ivory Coast (Fildişi Sahili)</p>

<p>&a

mp;lt;strong>CAS No&amp;lt;/strong&amp;gt; : &lt;em>8002-31-1</em></p>

Açıklama

Kakao Yağı Nedir

Theobroma yağı olarakta bilinen kakao yağı, günümüzde çikolata, bisküvi ve pastacılık sektöründe kullanıldığı gibi, kozmetik ve ilaç sektöründe de sıkça kullanılmaktadır. Kakao  çekirdeğinden çekilmiş hafif sarımsı, çikolatamsı kokusu olan yenilebilir bitkisel bir yağdır. Orta ve Güney Amerika kıtasında bol miktarda bulunmakla beraber, bölge halkı tarafından yüzyıllardır doğal nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Cocoa butter ana aktif asitleri stearik, oleik ve palmitik asitlerdir. Yağında yaklaşık olarak eşit miktarlarda bulunurlar. İçerdiği A, B1, B2, B3, C ve E vitaminleri sayesinde güçlü bir nemlendirici ve onarıcıdır. Aynı zamanda güçlü bir antioksidandır. Cildi dış ajanlardan koruyan bir bariyer oluşturur. Dolayısıyla cildi tahriş edebilecek ve cilde zarar verebilecek dış etkilerden korumaktadır. (Theobroma Cacao Seed Butter)
Kakao yağının mükemmel bir nemlendirici olmasının yanında içeriğinde yer alan doğal atioksidanlar sayesinde çatlamış cildlerde güvenle kullanılmaktadır. Kolayca deri tarafından emilir ve saatlerce deride kalır. Yapılan araştırmalarda yaşlanmanın belirtilerini azalttığı, bununla beraber hassas ciltleri yatıştırmaya yardımcığı olduğu görülmektedir.

Ev yapımı dudak balsamı:

Özellikle ev yapımı dudak balsamlarında sıkça kullanılmaktadır.  Aynı zamanda ekleyeceğiniz portakal, nane gibi yağlarla birlikte kurumuş dudaklarınızı nemlendirmiş olursunuz. Cocoa Butter dudaklarınızda bir tabaka oluşturarak nemlenmesini ve yumuşamasını sağlar. Özellikle çok soğuk yada çok sıcak mevsimlerde dudaklarınızı doğal yollarla, kendinizin yapabileceği basit karışımlarla koruyabilirsiniz.

Mükemmel Tıraş Kremi yapar

Traş sonrası mükemmel bir nemlendiricidir. Tıraş sonrası tahriş olmuş cildin onarılmasına yardımcı olur. Tıraştan sonra yetecek katar miktarı sıcak suda etitip yüzünüze masaj yapın. Sıcak suyla birlikte eriyen kakao yağı cildinize çok hızlı bir biçimde etki edecektir. Sonuçlarına inanamayacaksınız.
Aynı zamanda traş losyonunuzada ekleyebilirsiniz. Traş olurken daha pürüzsüz ve daha az rahatsız edici bir traş keyfi yaşamanızı sağlar.

Saçlarınız için cacao butter güvenle kullanabilirsiniz.
Saçlarınıza hacim katmak istiyorsanız  size yardımcı olacaktır.

Theobroma yağından vücut kremi yapabilirsiniz.
Yukarıda belirttiğimiz güçlü özelliklerinden dolayı kozmetik sektöründe sıkça kullanılmaktadır. Nemlendirici, onarıcı özelliği ve eşşiz aromatik kokusunu diğer katı yada aromatik yağlarla birleştirip vucut losyonları ve kremleri yapabilirsiniz.

Saklama Koşulları : Ağzı kapalı bir şekilde, güneş görmeyen kuru bir yerde saklayabilirsiniz.

Toptan Kakao Yağı (Theobroma Cacao Seed Butter): Toptan olarak satışımız mevcuttur. Toptan alım için müşteri temsilcimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Büyük miktarlarda mı satın almak istiyorsunuz? Bize ulaşın!

Kakao Yağı ile tarifler

 


Ek bilgi

AğırlıkYok

Hoşunuza gidebilir…