(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Karabaşotu Ekstraktı

 30,00 113,00

Karabaşotu Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: KAREKS Kategoriler: ,

Açıklama

Karabaşotu, 40-45 cm boylarında dip kısımları odunsu olan çalımsı bir bitki türüdür. Kenarları alta doğru kıvrımlı, dar ve uzun yapraklıdır.
Bitkinin çiçekleri siyahımsı ve mor renge sahiptir.
Ezildiği zaman güzel olmayan ve ağırlaşan bir kokuya bürünür buna rağmen sağlığa çok faydalıdır.
Bitkiden esans elde edilmektedir.
Karabaş otu yağı, farklı yağlarla birlikte karıştırılarak ta kullanılabilir.
Türkiye’de maki bölgelerinde yetişir.

Ek bilgi

Kaç ml

100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…