(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Kayısı Çekirdeği Yağı (Katı) – Apricot Kernel Butter

 155,00 1.150,00

Kayısı Çekirdeği Yağı. Katı formdadır. Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

Apricot Kernel Butter

INCI : PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL & HYDROGENATED VEGETABLE OIL, TOCOPHEROL

OriginFrance (Hindistan)

CAS No : 68650-44-2 /72869-69-3 & 68334-28-1 & 59-02-9 (D)

Açıklama

Kayısı Çekirdeği Butter – Apricot Kernel Butter

Kayısı çekirdeği butter, kayısı yağı kullanılarak hidrojene bir bitkisel yağın yağ asitleri ve sabunlaşmayan maddeleri ile karıştırılarak üretilir. Apricot Kernel Butter ekstra olarak E vitamini de barındırır.
Kayısı çekirdeği butter kişisel bakım ürünü olarak kullanıldığında etkileyici bir performans sergiler.
Kullanımı kolaydır ve cilde uygulandığında yağlı hissettirmeden son derece iyi emilim sağlar.
Yüz/vücut kremleri, losyonlar, doğal sabunlar ve dudak bakım ürünlerinde popülerdir.
Tek başına kullanabilir veya süper bir nemlendirici olan diğer butterlarla formülasyonlarınızda %8-%10 şeklinde karıştırarak kullanabilirsiniz.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…