(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Kem PBD Koruyucu

 70,00 520,00

Kem PBD Koruyucu Kozmetik için uygundur.

PH Aralığı : 3-6
Kullanım Oranı : %0.5-1
INCI Name : Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid
Fiziksel Yapısı: Sıvı
Çözünürlük: Polar yağda az çözünür

Stok kodu: kempbd Kategoriler: , ,

Açıklama

Kem PBD Nedir?

  • Geniş spektrumlu antimikrobiyal aktiviteye sahip bir koruyudur.
  • Parabenin yerini alabilecek kadar etkilidir.
  • Fenoksietanolün antibakteriyel etkisini, antibakteriyel/antifungal etkisini birleştirir.
  • Dehidroasetik asid ve benzoik asit mantar önleyici etkisi
  • Bu karışımlar Gram-negatif bakterilere, Gram-pozitif bakterilere, mayalara ve küflere karşı etkilidir.
  • pH 6’ya kadar asit pH aralığında maksimum etki ile daha yüksek antimikrobiyal aktivite sağlar.
  • Suda ve polar yağlarda az çözünür
  • Alkollerde ve glikollerde çözünür.
  • Renk solmasına karşı kararlı,
  • Çalışma sıcaklığı max. 80°C’ye kadar.
  • pH’ı 3 ila 6 olan asit formülasyonlarında maksimum performans sergiler.

Tipik kozmetik uygulamalar şunları içerir:

  • Saç bakımı: jeller, şampuanlar, losyonlar, saç kremleri, köpükler.
  • Vücut ve yüz bakımı: serumlar, tonikler, jeller, losyonlar, kremler, ıslak mendiller.
  • Makyaj: temeller, mendiller, tozlar.
  • Tıraş ürünleri: tıraş sabunları, jeller, tıraş sonrası balsamlar, losyonlar, kremler.
  • Güneş ürünleri: güneş kremleri, bronzlaştırıcılar, güneş sonrası ürünleri.
  • Banyo ürünleri: duş jelleri, köpük banyoları, el temizleyiciler, özel ürünler, yağlar, tozlar, ıslak mendiller.
  • Bebek bakımı: şampuanlar, banyo ürünleri, losyonlar, kremler, yağlar, tozlar, ıslak mendiller.
  • Hammaddeler: yüzey aktif maddeler, bitkisel özler.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…