(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Kenevir Tohumu Yağı

 28,00 300,00

Kenevir Tohumu Yağı (Hemp Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Cannabis Sativa  Seed Oil 

Origin : Turkey (Türkiye)

CAS No : 89958-21-4

Soğuk Sıkım Yöntemi İle Elde Edilmiştir.

Temizle
Stok kodu: HEMP01 Kategoriler: , ,

Açıklama

KENEVİR TOHUMU YAĞI

Hemp Oil

Yüzyıllardır Süren Bir Güzellik Geleneği…

Tohumunun içerdiği protein ve yağ oranıyla dünyanın en doğal ve zengin, en faydalı kaynaklarından birisidir Kenevir Tohumu Yağı! Evet yanlış duymadınız! Dünyada oksijen fabrikası olmasının yanı sıra tıptan inşaata, tekstilden gıdaya, özellikle kozmetik sektöründe 50 bin çeşit üründe kullanılabiliyor kenevir… Düşünün ki; bir dönümlük kenevir, 25 dönümlük orman kadar oksijen üretebiliyor!

İnsanlık tarihinin en eski bitkisel ham madde kaynağı kenevir bitkisinin küçük tohumlarıdır kenevir tohumları… Anadolu’da “çedene” olarak duymuşsunuzdur. Tohumu omega kompleksleri bakımından zengin ve besleyici olmasından dolayı, faydaları çok da bilinmeden önce halkımız arasında kuşları beslerken de kullanılmaktaydı…

Kenevir Tohumu Yağı kenevir tohumlarının preslenmesiyle elde edilen yağdır. Soğuk preslenmiş Kenevir Tohumu Yağı koyu ile açık renkte olup ceviz aroması içerir. Rengi ne kadar koyu olursa lezzeti o kadar çimenlidir. Özellikle doğal sabun yapımında ve kozmetikte cildi nemlendirmesi ve beslemesinden, saçları yumuşatması ve istenilen parlaklığı kazandırmasından dolayı çok tercih edilmektedir. E, B6 vitamini, faydalı amino asitler, kalsiyum, potasyum, magnezyum, bakır, folat ve mineraller içeren Kenevir Tohumu Yağı saçları kökten besleyerek dökülmeleri azaltır. Harika bir cilt dostudur. Çünkü kenevir kalsiyum emilimi için gerekli D vitaminini içeren tek bitkidir.

Kenevir Tohumu Yağı’nın omega kompleksleri bakımından zenginliğinden bahsetmiştik. Kenevir Tohumu Yağı her 1 gram omega 3’e karşılık 3 gram da omega 6 sağlar. Bu da kozmetik ürünleri yapımında tercih edilmesini sağlayan en önemli önceliğidir. Sivilceli ciltlerde cildin nemlendirilmesinde, saç ve tırnakların beslenmesinde, cilt parlaklığında birçok faydası bulunur.

İşte yüzyıllardır şifası bilinen Kenevir Tohumu Yağı’nı özellikle doğal sabunlarınızda kullanmanın tam zamanı!

Faydasıyla, etkisiyle anlatmakla bitmez Kenevir Tohumu Yağı ile satışlarınıza hız kazandırabilir, en sevdiğiniz dostlarınıza ve arkadaşlarınıza yaptığınız hediyelerinizde keyifli bir mutluluğu sizler de yaşayabilirsiniz…

Ek bilgi

AğırlıkYok
Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…