(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Kojic Acid

 325,00 2.450,00

Kojik Asit  Kozmetik için uygundur.

INCI Name : Kojic Acid
CAS No: 501-30-4
Fiziksel Yapısı: Krem, toz
Chem/IUPAC Name: 5-Hydroxy-2-hydroxymethyl-4-pyrone

Stok kodu: KJCACD Kategoriler: , ,

Açıklama

Kojic Acid Nedir?

  • Kojik asit Melanin oluşumunu engelleyerek cilt aydınlatma etkisi
  • Cilt aydınlatmasını teşvik eder ve tüm cilt tiplerinde eşit cilt tonu oluşturmaya yardımcı olur.
  • Genellikle kozmetik ürünlerde renkleri korumak ve stabilize etmek için de ter.
  • Koruyucu etkileri raf ömrünü uzatabilir

 

Önerilen oran: %1-3.

Formülün ılık (25-40°C) su fazına ekleyin.

 

Kojik asit zamanla oksitlenme eğilimindedir; oksidasyonu azaltmak için formüle E vitamini tokoferol veya BHT ekleyin. Sadece harici kullanım içindir.

Kullanım alanları: Losyonlar, kremler, sıvılar, makyaj ürünleri dahil her türlü cilt aydınlatıcı ürün.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…