(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Kombo Butter

 125,00 970,00

Kombo Butter. Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Pycnanthus Angolensis Nut Oil (African Nutmeg) Butter

OriginGhana

Temizle

Açıklama

Afrika Hindistan cevizi olarak ta bilinen rafine edilmemiş kombo butter, kombo ağacının tohumlarından hasat edilerek üretilir.
Fındık aroması da dahil olmak üzere efsane özelliklerini korumak adına preslenen tohumlar, oda sıcaklığında yumuşak dokusu ve koyu kahverengi renkleriyle ünlüdür.

Kombo butterın en önemli özelliği Ganalı kadınların kendi gelirlerini yaratmalarını sağlayan bir kadın kooperatifi tarafından üretilmesidir.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…