(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Kuşburnu Ekstraktı

 30,00 113,00

Kuşburnu Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: KSBNEKS Kategoriler: ,

Açıklama

Sadece Kuzey Amerika kıtasında bulunan kuşburnu, yerli Amerikalılar tarafından tıbbi amaçlar kullanılmıştır.
Dünya çapınsa ise kozmetik ve gıda ürünlerinde suyu ve yağı kullanılır.
Kuşburnunun içindeki tohumun iki yarısı vardır.
Bu yarımların içinde de stil verilen uzun, ince, beyaz liflere bağlı minik tohumlar vardır.
Besin değeri çok yüksek olduğundan çoğunlukla çiğ olarak tüketilen kuşburnu, C vitamini ve antioksidanlar açısından yüksektir.
Ayrıca A,B,E vitaminleri ve karotenoidler, flavonoidler dahi fitokimyasallar için iyi bir kaynak olduğu söylenebilir.

Ek bilgi

Kaç ml

100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…