(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Marula Tohumu Yağı

 35,00 290,00

Marula Tohumu Yağı ( Marula Seed Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Sclerocarya Birrea Seed

Origin : Madagascar (Madagaskar)

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

 

Temizle
Stok kodu: MARULAY Kategoriler: , ,

Açıklama

MARULA TOHUMU YAĞI

Marula Seed Oil

Afrika’nın “her şeye iyi gelen” sarı meyvesi…

Doğanın muhteşem yüzünü gözünüzde canlandırın! Temiz ve güvenilir içerikli malzemeler ile atölyelerinizde, evlerinizde, çalışma alanlarınızda en iyi ve kaliteli malzemeler ile yapacağınız doğal sabunlar, kremler, losyonlar, saç bakım ürünleri ya da şampuanlar, dudak balmları için keyifli ürünler seçmeniz için birçok seçeneğiniz var! Şimdi de gözünüzde canlandırdığınız o muhteşem ürünlerin cildinize yansımasına izin verin!

Afrika’nın en önemli kozmetik hammaddelerinden biri olan, son derece iyi bir nemlendirici ve saç bakımı için değerli Marula Tohumu Yağı, içeriği bakımından en kıymet verdiğiniz stoklarınızda mutlaka yer alması gereken bir ürün…

Marula ağacının tohumundan ya da meyvesinden, tohumların preslenmesi ve işlenmesiyle elde edilen Marula Tohumu Yağı “her şeye iyi gelen” tanımlaması ile yüzyıllardır kullanılmaktadır. Protein açısından zengin tohumları kuru ve çatlak ciltler için tam bir kurtarıcı olan Marula Tohumu Yağı, iyi bir nemlendiricidir.

Marula ağacının sarı renkteki meyveleri keskin aromalı, ekşi ve suludur. Orta boy bir portakalın 8 katı kadar C vitamini içermektedir. Bu yüzden vitamin yönünden çok kıymetli ve değerlidir. Meyvelerinin içindeki büyük tohumlardan Marula Tohumu Yağı elde edilir. İçeriğinde faydalı asit, yağ, mineraller ve %17 oranında alkol içermesi nedeniyle kozmetik sektöründe büyük bir yeri vardır.

Marula tohumu içindeki alkol kozmetik sektöründe ve likör yapımında her ne kadar kullanılsa da; 1974 yılında Marula Tohumu Yağı’nı efsane haline getiren James Ulys tarafından çekilen “Animals Are Beautiful People” adlı belgeselde fermente olmuş, beklemiş marula meyvelerini yiyerek maymunların, fillerin ve domuzların şarhoş olduğu tasvir edilmiştir.

Marula Tohumu Yağı yağ olmasına rağmen, yağlı bir yapısı bulunmamaktadır. İçerisinde keyifli, hafif ve harika bir antioksidan yağ içerir. Hızlı emilen yapısı cildinizi nemlendirir. C, E vitamini, yağ asitleri ve amino asitler açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Cilt üzerinde gözenekleri tıkamadığı bilinmektedir. Kuru ciltlerin ihtiyacı olan nemi kazanmasında, saçların yumuşak ve ışıl ışıl esintisinde, yağ dengesinde, elektriğini almasında mis kokulu sabunların kullanımında, el, yüz ve vücut temizliğinde yapısal olarak birçok görevi üstlenir.

Afrika’nın “her şeye iyi gelen” sarı renkli bu enteresan meyvesinden gelen esintiyle yaptığınız ürünlerinizi arkadaşlarınıza, dostlarınıza, en sevdiklerinize hediye edebilir, sizler de kullanırken Afrika rüyalarına dalabilirsiniz…

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Hoşunuza gidebilir…