(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Miski Amber Esansı

 80,00 590,00

Miski Amber Esansı. Sabun üretimi içindir.

Stok kodu: MSKAMB Kategoriler: ,

Açıklama

MİSKİ AMBER ESANSI

Miski amber esansı tarihin çok eski zamanlarından bu yana güzel kokmak için kullanılıyor! Üstelik kalıcı kokusuyla ferahlığın ihtişamını yansıtıyor. Bunun yanında farklı tüm zevklere hitap ediyor. Bu yüzden kokusu banyolarınızda ferahlık yaratacak, misafirlerinizi etkileyecek. İşte Soğuk Yöntem Sabun Yapımı Esansı ve Krem Yapımı sürecinin baş tacı! Çiçek Esansı seçimlerinizin en iyisi…

Miski Amber nasıl bir kokudur?

Öncelikle misk kokusunu bilenler bilirler. Başka bir deyişle papatya ve güllerin özlerine benzer yapıda kokusu vardır. Lakin odundu koku diye tarih etmiştik. Bunun yanında en önemli özelliği ceylan tarafından sadece bu kokunun üretilebiliyor olmasıydı. Bununla birlikte amber kokusu da diğer kokuların aksine bir koku profili oluşturmak için kullanılmaktadır. Bu yüzden misk kokusuna baharatlı bir tat katar. Sonuçta amberle birleşen koku ne olursa olsun sıcak hafif ve zengin bir koku oluşturur. Böylelikle misk kokusunun şahaneliğiyle amberin baharatlı kokusu Miski Amber Esansı oluşturur.

Miski Amber kokusunun statüsü nedir?

-Özelikle bu koku odunsu bir koku statüsündedir

Çiçek Esansı serisinin en popüler kokularından biridir

-Kısacası odunsu kokular tarçın, sandal ağacı, zencefil, çam ağacı gibi kokuları kapsar

-Bunun yanında maskülen bir tarz olarak kabul edilir.

Soğuk Üretim Sabun Yapımı sürecinde el yapımı doğal erkek losyonları, parfümleri ve kremlerinin aranan ismidir.

Miski Amber kokusu kullanım alanları nelerdir?

El yapımı doğal sabun yapımının aranan ve tercih edilen kokusudur. Bunun yanında birçok formülasyonda da kullanılabilir. Ancak doğal sabun, şampuan, krem, losyon, banyo malzemeleri, kozmetik ürünleri, maskeler, peelingler için ideal bir kokudur.  Özellikle dolap içi, elbise ve havluların arasına konularak da kullanılabilir. Bununla birlikte kıyafetlerinize dolap içinde hoş bir koku verir. Koku kalıcılığı vardır. Son olarak böcek ve güve oluşumunu engeller.

Miski Amber hakkında merak ettiklerimiz…

Miski Amber “eşi benzeri olmayan bir koku” demektir. Hatta kaynaklarda “Yüce Yaradan’ın Takdir-i İlahisidir” şeklinde de bahsedilir. Bundan dolayı Orta doğu kültüründe fazlasıyla bilinen ve değer verilen niteliktedir.

Sizlerde yaptığınız Soğuk Yöntem Sabun Yapımı Esansı ve Soğuk Üretim Sabun Yapımı sürecinizde Çiçek Esansı kullanmak istediğinizde bu kokuyu kullanabilirsiniz. Kısacası stoklarınıza Miski Amber’i mutlaka eklemeli, aynı zamanda atölyelerinizde bu kokunun ruhunu sizlerde yaşamalısınız.

uygundur.

Ek bilgi

Kaç kg

20 gr, 50 gr, 100 gr, 250 gr

Hoşunuza gidebilir…