(0543) 923 1370

1-3 günde teslimat / 150 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Moringa Yağı

 35,00 275,00

Moringa yağı (Moringa Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: MORINGA Kategoriler: , , ,

Açıklama

Vitamin A,C ve E açısından zengin Moringa yağının anavatanı Hindistandır. Özellikle saç bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılır. Besleyici özelliği yüksek olan moringa yağı saç bakım ürünleri dışında sabun yapımında, dudak kremlerinde, body butter içeriğinde, deodorant yapımında ve parfümler de son zamanlarda sıkça tercih edilmektedir.

Cennetin ağacı; Kuzey Hindistan. Afrika ve Güney Amerikada yetişir. Güzellik ve kozmetik endüstrisinin her üretim aşamasında bir ürüne bileşen olarak eklenir. Bu nedenle bu sektörde ‘’ en yararlı ağaçlardan biri’’ olarak tanımlanır. Geleneksel Çin tıbbında ve Ayurveda tıbbında sıkça kullanılır. Daha da gerilere gidelim, Antik Yunan, Bizans Antik Roma ve tabiî ki Mısır medeniyetlerinde parfüm ve bakım kremi olarak sıklıkla kullanılmış. Özellikle antik Mısır’da çöl sıcakları ve yüksek ısıdan cildi korumak için krem olarak tüketilmiş. Mumyalamada da kullanmışlar.

Moringa ağacından soğuk sıkım yöntemiyle doğal olarak üretilir. Natural olarak elde edilen Moringa yağı bol miktarda behenik asid içerdiğinden bazı kaynaklarda Behen yağı  adıyla da anılır. Vitamin E, Vitamin C , Vitamin A bileşenlerindendir. Ayrıca içeriğinde linoleik asid, palmitik asid, stearik asid,

Oleik asid ve bolca çinko , demir , potasyum , selenium, magnesium , kalsiyum  da vardır. Oldukça zengin içeriği keratin proteini için besin zinciri oluşturur. 

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…