(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Ozokerit Mumu – Ozokerite Wax

 70,00 400,00

Ozokerite Wax

Açıklama

Ozokerit wax nedir? Ne için kullanılmaktadır? Ne işe yarar?

Ozokerit wax nedir? Renkli kozmetik ve cilt bakımını alanında kullanılan, değerli bir kozmetik hammadde olarak bilinmektedir. Erime derecesinin yüksek olmasından dolayı ruj gibi kozmetik ürün hammaddesi olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda güneş kremlerinde, fondötenlerde ve losyonlarda tercih edilmektedir. Ozokerit wax, doğal minerallerden elde edilen bir mumdur. Komedojenik değildir, yani derinin gözeneklerinin tıkanmasına neden olmamaktadır. Yüksek erime sıcaklığından dolayı sıcak iklimlerde üretilen mumlarda da ozekerit parafin kullanılmaktadır.

Ozokerit ne için kullanılır?

Kozmetik formüllerinde emülsiyonların ayrılmasını önleyen kıvam arttırıcı olarak kullanılan bir üründür. Yüksek erime sıcaklığından dolayı ruj üretimlerinin aranan bir mumudur. Aynı zamanda ruj imalatında stabilite sağlamaktadır. Hayvansal içerik değildir. Dolayısıyla vegan üretim için ideal bir parafindir. Ozokerit wax yüksek erime sıcaklığının bir avantajı da sıcak iklimler için üretilen mumlar için kullanılmasına olanak sağlamasıdır. Cilt bakımında nadiren ürünlerin dokularını iyileştirmek için kullanılmaktadır. Bununla beraber saç bakım ürünlerinde elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olmak için kullanılmaktadır. Aynı zamanda ozokerite wax, saça yumuşaklık vermektedir. Ozokerit mum, kozmetik ve mum üretimi dışında deri ve ayakkabı sanayisinde cilalama için, kağıt sektöründe karbon kağıdı üretiminde kullanılmaktadır.

Ozokerit Mum ne işe yarar?

Ozokerite Wax, Bitkisel ve mineral muma göre bitkisel yağlar ve vazelinlerle iyi uyum sağlamaktadır. Ozokerit wax kalıplanan bir yapıya sahip olduğundan dolayı, dudak balsamı ve merhem yapımı için idealdir. Yüksek erime sıcaklığından dolayı, yapıyı ve yapıştırmayı arttırdığı için ruj ve dudak bakımı için sıklıkla kullanılmaktadır. Sıvı ve yarı katı bileşenlerin viskozitesini arttırmaya yardımcı olmaktadır.

Ozokerit parafini, formüllerin ısıtılmış yağ fazına ekleyin. Tipik kullanım düzeyi ürüne ve istenen viskoziteye bağlı olarak %1-20’dir.

Toptan Ozokerit wax alımı yapabilirsiniz. Satın almak istediğiniz miktar yüksek ise lütfen satış temsilcimizle iletişime geçiniz. Sabunaria olarak toptan ve perakende olarak 700’e yakın kozmetik hammaddesinin satışını gerçekleştirmekteyiz. Ürün portföyümüzde bitkisel yağlar, ekstraktlar, bitkisel ve kimyasal koruyucular, emülgatörler, renklendiriciler, esanslar, killer ve daha nicelerini yer almaktadır.  İhtiyacınız kadar olan ürünleri temin edebilirsiniz. Türkiye’nin her yerine doğal ve kimyasal hammadde satışımız bulunmaktadır.

 

 

Hoşunuza gidebilir…