(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Ozon Yağı (Ozonlu Zeytinyağı)

 115,00 840,00

Ozon Yağı (Ozone Oil). Kozmetik üretimi içindir.

Stok kodu: KRKKLT Kategoriler: , ,

Açıklama

Ozonlanmış (ozonlu) Zeytinyağı nedir, ne işe yarar, faydaları nelerdir? Ozonated Olive Oil

Ozonlanmış (ozonlu) Zeytinyağı nedir, ne işe yarar? Ozon, O3 kimyasal formülüne sahip, oksijenin allotropik formudur. Güneşin neden olduğu ultraviyole ışınlarına karşı gezegeni korumakla beraber çevrede de doğal olarak bulunmaktadır. Ozonun en önemli özelliklerinden biri de bakteri, mantar ve virüslere karşı etkili bir bileşen olmasıdır. Zeytinyağı ise cildi besler ve nemlendirir. Aynı zamanda hücre yenileyici işlevi vardır. Bununla beraber saçlara parlaklık ve güç verir. İçeriğinde ki yağ asitlerinin bir çok faydası bulunmaktadır. Ozon yağı ise ozonu zeytinyağına aşılanması ile elde edilmektedir. Ozon kontrollü şekilde yağdaki yağ asitlerine ile reaksiyona girmektedir. Bunun sonucunda zeytinyağı ozonlanmış (Ozonated Olive Oil) olmaktadır. Ozonlu Zeytinyağı Faydaları Nelerdir?

Ozonlu Zeytinyağı Faydaları Nelerdir?

Ozonated Olive Oil faydaları muazzamdır.

  • Antimikrobiyal etkisi sayesinde bakteri ve mikropların çogalmasını engelleyebilmektedir. Aynı zamanda virus ve mantarların zarlarına zarar vererek çoğalmak yeteneklerinin zayıflamasına neden olabilmektedir.
  • Antiinflamatuar etkisi sayesinde ozonlu yağ cilde uygulandığında iltihaplanmaya bağlı hasarları çözmede yardımcı olabilmektedir.
  • Yara iyileşmelerini desteklemeye yardımcı olduğundan bu amaca yönelik merhem ve kremlerin içeriklerinde yardımcı bileşen olarak kullanılmaktadır.
  • Yaşlanma karşıtı etkilerinden dolayı tercih edilmektedir. Ozonlanmış zeytinyağı cildi nemlendirir, hücreleri yeniler ve cildin elastikiyetini arttırmasına yardımcı olmaktadır. Dolayısıyla yaşlanma karşıtı ürünlerde sıklıkla tercih edilmektedir.
  • Ozonun iltihabı azaltma ve bakteri çoğalmasını önleme gibi özelliklerinin olmasından dolayı sivilce tedavisinde kullanmak için bir alternatif olabilmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ek bilgi

Kaç ml

100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 litre

Hoşunuza gidebilir…