(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Palmarosa Yağı

 45,00 345,00

Palmarosa Esansiyel Yağı ( Palmarosa Essential Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Cymbopogon Martini Oi

Origin : Indonesia (Endonezya)

CAS No : 8014-19-5

Üretim Metodu / Method of Production : (Distillation) Distilasyon

 

Temizle
Stok kodu: PMROSA Kategoriler: , ,

Açıklama

PALMAROSA YAĞI

Palmarosa Essential Oil

İşte günümüzün doğal sabun yapımında en trend, en çok kullanılan tatlı ve gül kokusunu andıran esansıyla en çok tercih edilen yağlarından biri Palmarosa Yağı…

Palmarosa deyince aklımıza birçok şey gelse de; Palmarosa aslında Hindistan ve Çinhindi’ye özgü tropikal bir çim türüdür. Çimlerin faydalarını hepimiz biliriz. Hatta çim suyu üretip A, B, C, E vitaminleri, kalsiyum, demir, fosfor, magnezyum içerdiğinden, içeriğindeki anti-oksidanlardan dolayı faydaları açısından tüketiriz bile… Palmarosa bitkisinin rengi önce yeşil olur. Daha sonra sarı saman rengine doğru dönüşür. Palmarosa uzun ince saplı ve çiçekli bir bitkidir. Çiçeklenmeden önce hasat zamanı olmaktadır.

İşte Palmarosa Yağı’da aromatik yapısı nedeniyle birçok yerde yaygın olarak yetişmektedir. Palmarosa Yağı çok fazla bilinmese de kullanım alanı çok geniş bir yağ türüdür. Hindistan ve Nepal Bölgelerinde sıkça yetişen Palmarosa Yağı sulak arazilerde yetişir ve diğer adı da “Hint Sardunyası”dır.

Kozmetik sektöründe doğal sabunlar harici şampuan, losyon, krem, dudak balgı gibi daha birçok doğal ürün yapımında hoş kokusu ve zarafeti ile birçok faydası bulunan Palmarosa Yağı’nın cilt için inanılmaz faydaları bulunmaktadır. Antiseptik özelliği ile cilt temizliğinde etkili Palmarosa Yağı, stres duygularının da yatışmasını sağlar. Cilt toniği olarak özellikle kullanılmaktadır. Cildin yumuşamasında katkılı, saç bakımında da etkisi büyüktür.

Palmarosa Yağı belirli oranlarda Badem Yağı, Zeytinyağı, Susam Yağı ile karıştırılabilir. Böylece farklı karışımlar oluşturularak yaptığınız doğal ürünlerinizde farklı ambiyanslar yaratabilirsiniz.

Doğallığın her aşamasında kaliteli ürün bilincinin ne kadar önemli olduğunu bilen sizler için Palmarosa Yağı ürünlerinize farklılık katacak, satışlarınızı arttıracaktır.

Palmarosa Yağı ile trendleri yakalayabilir, dostlarınıza arkadaşlarınıza ve en sevdiklerinize farklı ve şık hediyeler yapabilirsiniz.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Hoşunuza gidebilir…