(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

PEG-12 Dimethicone

 135,00 490,00

PEG-12 Dimethicone Kozmetik için uygundur.

Stok kodu: PEG12 Kategoriler: , ,

Açıklama

PEG 12 Dimetikon (Dimethicone ) Nedir, Ne işe yarar?

PEG 12 Dimetikon (Dimethicone ) Nedir, Ne işe yarar? Silikon bazlı bir polimerdir. Formüllerde kullanıldığı vakit yumuşaklık ve pürüzsüz bir his verir. Aynı zamanda sürülebilirliği arttırmaktadır. Cilt bakım ürünlerinde saç ve cilt kozmetik ürünlerinde kullanılmaktadır. Bununla beraber emülgatör, köpük oluşturucu ve yüzey gerilimini düşürücü olarakta tercih edilmektedir.

Kozmetik ve bakım ürünlerinde  ne için kullanılır?

PEG-12 Dimethicone kozmetik imalatlarında emülgatör ve cilt yumuşatıcı olarak formüllere eklenmektedir. Özellikle el dezenfektanlarında, saç bakım ürünlerinde, cilt losyonlarında ve tıraş ürünlerinde formüllerin bileşenini oluşturmaktadır.

  • Cilt bakımında; nemlendiriciler, serum ve esanslar, el kremi, toner ve sıkıştırıcılarda kullanılmaktadır.
  • Saç bakımında kullanıldığında saçlara yumuşaklık ve parlaklık vermektedir. Aynı zamanda ipeksi bir his bırakmaktadır. Saç boyaları ve ağartıcılarında, şampuan, tıraş kremi, şekillendirici köpük, jöle gibi ürünlerde tercih edilmektedir.
  • Kozmetikte; ruj, kapatıcı, allık, dudak kremi, yüz pudrası, göz ve dudak kalemlerinin formül içeriklerinde yer almaktadır.
  • Çözünürlük: Suda, etanolde ve alkol-su sisteminde çözünür.
  • Kullanım oranı: tipik olarak kozmetikte kullanımı %0.5-3 arasıdır. Ancak %5 e kadar formüllerinize ekleyebilirsiniz.

Toptan PEG Dimethicone satın al

Almak istediğiniz miktarlar fazla ise lütfen müşteri temsilcisi ile görüşünüz. Toptan olarak PEG Dimethicone satışlarımız mevcuttur. Aynı zamanda diğer kozmetik ve cilt bakım hammaddeleri ihtiyaçlarınız için sayfamızı inceleyebilir, bilgi almak istediğiniz konular hakkında bize ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…