(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Polyquaternium-7

 22,00 340,00

Polyquaternium-7 Kozmetik için uygundur.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde şampuan, saç kremi ve diğer saç ürünleri, banyo sabunları ve temizlik ürünleri gibi çok çeşitli ürünlerde kullanılmaktadır.
Polyquaternium-7, statik elektrik birikmesini önler veya engeller ve saç gövdesine emilen ince bir kaplama oluşturmak için kurur. Polyquaternium-7 ayrıca saçın nemi emme yeteneğini engelleyerek saçın stilini korumasına yardımcı olur. Daha fazlası için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

INCI NAME: Polyquaternium-7
CAS NO: 26590.05-06

Temizle
Stok kodu: PLKY Kategoriler: ,

Açıklama

Polyquaternium-7 suda çözünen katyonik bir maddedir.
Antistatik, film köpürme özelliğine sahiptir. Şampuan, saç kremi, köpük, saç spreyi, tıraş losyonu, deodorant yüzey aktif bazlı formülasyon içeren ürünlerde kullanılır.
Şampuanlar, saç ve cilt bakım ürünleri, bazı kalıp sabunlar ve diğer kişisel bakım ürünlerinde kondisyonlama kazandırır.
Serumları dokularını değiştirmeden ve ağırlaştırmadan kalınlaştırır.
Antistatik özellik gösterir, kabarmayı önler ve şekillendirme sağlar.
Saç telleri yüzeyinde ince bir tabaka oluşturur ve saça parlaklık kazandırır.
Saçtaki nem kaybını engeller.
Havadaki nemi emer ve saçı yönetilebilir bir hale getirir.
Saçtaki dolaşıkları açar.

Ek bilgi

Kaç kg

500 gr, 1 kg, 5 kg, 10 kg

Hoşunuza gidebilir…