(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Polysorbate 20

 35,00 210,00

Polysorbate 20 Kozmetik için uygundur.

INCI NAME: Polysorbate 20
CAS number: 9005-64-5
Fiziksel Yapısı: Sıvı

Stok kodu: PLY20 Kategoriler: , ,

Açıklama

Polysorbate 20 – Polisorbat 20 Nedir?

Polisorbat 20 nedir? Yağ ile suyun birbirine bağlanmasını sağlayan kozmetik üretiminde kullanılan bir hammaddedir. Cilt ve saç için hassas olan bir bileşendir. Aynı zamanda formüllerde kullanılan içeriklerin yayılabilirliliğini arttırmaktadır. Genel olarak yüz yıkama ürünleri, vücut losyonları, saç spreyleri, fondötenler ve maskaralarda kullanılmaktadır. Bununla beraber Polysorbate 20 köpük arttırma amaçlı yüzey aktif maddesi olarakta tercih edilmektedir.

Polysorbate 20 Kozmetikte ne için kullanılmaktadır?

  • Cilt bakım ürünlerinde stabil bir ürün elde etmek için tercih edilmektedir. Bununla beraber temizlik ürünlerinde köpük üretme amaçlı formüllere ilave edilmektedir.
  • Kozmetik ürünlerinde Polisorbat 20, aynı zamanda emülgatör özellikleri taşıdığı için su bazlı ve yağ bazlı bileşenlerin ayrılmasını önlemek için kullanılmaktadır.

POLİSORBAT 20 bir formülasyonda ne işe yarar?

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…