(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Sardunya Yağı – Geranium Oil

 320,00 2.500,00

Sardunya Yağı (Geranium oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

Inci name: Pelargonium graveolens flower oil

CAS Number 90082-51-2

Açıklama

 

  SARDUNYA YAĞI

Sardunya Yağı (Geranium oil). Itır yağı olarakta adlandırılır. Sabun ve kozmetik üretimi içindir. Cildiniz için En Mucizevi Yağı Keşfedin! Her alışverişe çıktığımızda cilt bakımımız için raflarda farklı özelliklerde, farklı yapılarda ürünlerle karşılaşıyoruz. Bazen bu seçimlerimizi bilerek, bazen de daha önce hiç kullanmamış olsak da gittiğimiz yerde karar veriyoruz. Yüzyıllardır cildimiz için en mucizevi bakımı verecek etkin bakım ritüelini bulmaya çalışıyoruz. Geçmişten günümüze bütün kadınların, cildine önem veren erkeklerin yatığı gibi; bu noktada seçimlerimizde hassas olmamız, dikkat etmemiz gereken bir gerçek. Vücudumuzu saran cilde göre çok çok daha ince olan cildimiz hassas yapısından dolayı bakım yapılması gerekiyor.Birçok cilt bakım uzmanının da önerdiği gibi, cildi nemlendirirken derinlemesine beslemek çok önemli. Bu yüzden, cildimiz için en iyi bakımı sunan ve sayısız faydaya sahip yağlar, asırlardır bizlerin başlıca güzellik sırları arasında yer alıyor.
Şimdi günümüzün en trend yağlarından olan ve oldukça rağbet gören bitmeyen aşkı temsil etmesiyle ünlü, 4 mevsim yaşayan ve her mevsimde farklı renk açan Geranium’dan

gelen güzelliklerden bahsedeceğiz. Yaz aylarında gittiğimiz tatil yerlerinin, yazlık bahçelerinin, havuz kenarlarının en büyük neşesi, en güzel rengidir … Pembe, sarı, beyaz, kırmızı tonlarında çiçekleriyle ekilen küçük bir parçadan büyür. Akdeniz ülkelerinde o kadar çok yetişir ki, artık Akdeniz’le adeta özdeşleşmiştir. Mis gibi kokusuyla kışa da dayanıklıdır, yaza da… Itırları nazardan ve kötü ruhlardan korunmak için de insanların evlerinin etraflarına eski zamanlardan bu yana diktiklerini de söylemeden geçemedik.

 

Sardunya Yağı Faydaları

Yaprakları iyece yıkanan belli işlemlerden geçmesiyle oluşturulan Itır Yağı özellikle hassas ciltler için çok olumlu etkilere sahiptir. Cilde hızla yayılması, cildi yenileyerek pürüzsüz bir hale getirmesiyle ünlüdür.

Bundan dolayı SPA’ların en çok tercih ettiği biri olan Itır Yağı’nın aromaterapide antiseptic etkisi bulunmaktadır. Günlük cilt bakım kremi olarak da uygulanabilmektedir. Özellikle antibakteriyel etkisi olmasından dolayı vücuttaki kokuların giderilmesine yardımcıdır. Sardunya Yağı’nı bu yüzden doğal bir deodorant olarak da düşünebilirsiniz. Kuru saçlarınız veya kepek probleminiz varsa özellikle yararlıdır. Tabi ki tüm bu faydaların yararlı olabilmesi, kullandığınız ve yaptığınız üründen verim
alabilmeniz ürün kalitesiyle yakından ilgilidir.

 

Krem Bazımız ile sardunya yağını ve diğer yağları karıştırarak krem, losyon üretebilirsiniz.

 

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml

Hoşunuza gidebilir…