(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Sodium Lauryl Sulfate (SLS)

 20,00 145,00

Sodium Lauryl Sulfate Kozmetik üretimi içindir.
Cas no: 151-21-3
Incı Name: Sodium Lauryl Sulfate

Temizle
Stok kodu: SLS Kategoriler: , ,

Açıklama

Sodium lauryl sulfate
Synonyms: Lauryl sulfate sodium salt, Sodium lauryl sulfate, Dodecyl sulfate sodium salt, SDS, Sodium dodecyl sulfate, Dodecyl sodium sulfate

Linear Formula: CH3(CH2)11OSO3Na

CAS Number: 151-21-3

Molecular Weight: 288.38

SLS, “yüzey aktif madde” olarak bilinir. 1930’lardan beri şampuanların ana bileşenlerindendir. Yüzey aktif madde olmasından dolayı etkili bir köpürtücüdür. Aynı zamanda saçta yağı ve kiri yakalar, suda kolaylıkla durulanır. Sodyum lauril sülfat etkinliği, düşük maliyeti, basitliği ve bolluğundan dolayı çeşitli kozmetik, dermatolojik ve tüketici ürünlerinde sıkça kullanılır.
Bir temizlik maddesi ve yüzey aktif madde olan sodyum lauril sülfat (SLS), birçok kişisel bakım ve temizlik ürününün bir bileşenidir. SLS, hindistancevizi ve hurma çekirdeği yağı gibi doğal kaynaklardan elde edilebilir ve ayrıca laboratuvar ortamında üretilebilir.
Etkili bir köpürtücü ajan olan SLS, vücut ve el yıkama, yüz temizleyiciler ve köpük gibi ürünlerde zengin bir köpük oluşturmaya etki eder. Aynı şekilde, SLS diş macununda köpürme eyleminin oluşmasına ve dişlerden yiyecek parçacıklarının çıkarılmasına yardımcı olur.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…