(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Söğüt Kabuğu Ekstratı Yağ Bazlı

 195,00 750,00

Söğüt Kabuğu Ekstratı Yağ Bazlı. Kozmetik üretimi içindir.
Yağ Bazlıdır. Yağda Çözünür.

Inci name: Helianthus annuus Oil, Salix Alba Bark Extract

Stok kodu: YBSOGEKS Kategoriler: , ,

Açıklama

tSÖĞÜT KABUĞU EKSTRAKTI (YAĞ BAZLI)

Söğüt Kabuğu Ekstraktı Nedir? İşte antibakteriyel, antienflamatuar özellikler. Özellikle Söğüt Kabuğu Ekstresi tıkanmış gözenekler, kuru ciltler, sivilce sorunları… Üstelik bütün dünya uzun yıllardır kullanıyor. Aynı zamanda ölü derileri temizliyor. Doğanın aspirini olarak tanılıyor. Bu yüzden fazla yağlı ciltlerde kullanılıyor. Hatta Doğal Ekstraktlar listesinde. Bu yüzden cilt serumu yapımı, saç maskesi yapımı için kullanılıyor. Ayrıca şampuan yapımı, cilt maskesi yapımında harikalar yaratıyor. Bu yüzden Söğüt Kabuğu krem yapımı, losyon yapımı, saç bakım ürünü yapımı için kullanılıyor. Son olarak Bitkisel Ekstraktlar arasında. İşte Söğüt Kabuğu Yağ bazlı Ekstrakt ile ilgili her şey…

Söğüt Kabuğu Ekstresi Nedir? Kullanım amaçları nedir?

Özellikle Söğüt Kabuğu Ekstresi tıkanmış gözenekleri temizler. Bu yüzden Doğal Ekstraktlar listesindedir. Bundan dolayı akne ve sivilce sorunlarıyla uğraşır. Aynı zamanda cildi derinlemesine temizler. Bununla birlikte ciltte istenilen parlaklığı sağlar. Ölü deri üzerinde etkilidir. Cilt serumu yapımı ve şampuan yapımı için uygundur. Başka bir deyişle Söğüt Kabuğu cilt hücrelerinin üretimini teşvik etmesiyle tanılır. Ayrıca kusursuz bir cilt için  yardımcıdır. Üstelik krem yapımı ve losyon yapımı için bolca tercih edilmektedir. Bu yüzden cilt gözeneklerini küçültmek içinde kullanıldığı bilinmektedir.

Başka bir deyişle Söğüt Kabuğu Ekstresi saçlarda doğal parlaklık sağlar. Hatta saçların temizlenmesinde, uzamasında Söğüt Kabuğu Ekstresi yardımcıdır. Aynı zamanda Bitkisel Ekstraktlar olarak kullanılmaktadır. Bununla birlikte saçların ışıldamasını sağlar. Son olarak saç bakım ürünü yapımı ve saç maskesi yapımı için uygundur. Bununla birlikte özünde güçlü antioksidanlar vardır. Aynı zamanda cilde zarar veren serbest radikallerle savaşır. Bu yüzden Cildi deienetarif koşullardan korur. Bununla birlikte antibakteriyel özellikleri vardır. Son olarak tıkanmış gözenekleri açmasıyla tanınmaktadır.

Söğüt Kabuğu Ekstraktı kaliteli üründür. Doğal yağ bazlı ekstrakt olarak kullanabilirsiniz. Söğüt Kabuğu  yağ bazlıdır. Cilt serumu yapımı, şampuan yapımı için kullanılabilmektedir. Söğüt Kabuğu krem yapımı ve losyon yapımı için uygundur. Saç bakım ürünü yapımı, cilt maskesi yapımı için Söğüt Kabuğu tüketilebilir. Saç maskesi yapımı için tüketilebilir. Söğüt Kabuğu Ekstresi Bitkisel Ekstraktlar listesindedir. Doğal Ekstraktlar olarak kullanılabilir. Sabunaria kalitesindedir.

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr

Hoşunuza gidebilir…