(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Üzüm Çekirdeği Yağı

 12,00 88,00

Üzüm çekirdeği yağı (Grape Seed oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Vitis Vinifera Seed Oil

Origin Turkey (Türkiye)

CAS No 84929-27-1

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

Temizle
Stok kodu: UZUM01 Kategoriler: , ,

Açıklama

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI

Grape Seed oil

Kraliçelere Layık Güzellik Efsanesi…

Meyvesinden, sapından, yaprağından, çekirdeğine kadar her detayıyla şifa deposu üzüm, tarih öncesinden bu yana insan yaşamının her alanında önemli bir yere sahip olmuş, dünyanın en sevilen, en önemli meyvelerinden biri olmuştur. Mitolojik dönemde tanrılara üzüm ve üzümden yapılan ürünler adanmış, sanatsal eserlerde hep üzüm yer almıştır. M.Ö 3500 yıllarından önce var olan üzüm, verimli toprakları bulunan ülkemizde mucizevi detaylarıyla 1200 çeşit olarak bulunurken bu sayı dünya genelinde 10.000’lere kadar ulaşmaktadır.

Üzüm Çekirdeği Yağı, üzüm tohumlarından soğuk pres yöntemiyle elde edilen yağdır. Kozmetik ürünlerde özellikle doğal sabun yapımında, krem losyon ve şampuanlarda, dudak balmlarında çokça kullanılan Üzüm Çekirdeği Yağı şarap üretiminde kullanılan üzümlerin çekirdeklerinden elde edilen renksiz ve hafif bir yağdır. Üzüm Çekirdeği Yağı, soğuk presleme yöntemi ile hiçbir ısıl işlem uygulanmadan sıkılmaktadır.

Üzüm Çekirdeği Yağı cildin daha canlı görünmesine ve tazelik kazanmasına yardımcı olur. Çoklu doymamış yağ asitleri, omega-6 yağ asitleri, beta-karoten ve C, E vitaminleri bakımından zengin olan Üzüm Çekirdeği Yağı’nın cilde ve saçlara faydaları oldukça fazladır. Kuruluk sorunu yaşadığınız tüm bölgelere Üzüm Çekirdeği Yağı uygulayabilirsiniz. Üzüm Çekirdeği Yağı aynı zamanda sivilce oluşumunu da engellediği bilinmektedir. İçeriğinde yoğun miktarda E vitamini bulundurur. Üzüm Çekirdeği Yağı’ndaki E vitamini zeytinyağındakinin neredeyse iki katı kadardır. İçeriğinde oldukça etkili bir nemlendirici olan E vitaminini bu kadar yüksek oranda bulundurduğundan dolayı cildi besler. Antioksidan özelliklerinden dolayı gözeneklerin tıkanmasını engeller.

Doğal sabun yapımında en çok dikkat edilmesi gereken seçenekler arasında en önemlisidir yağ seçimi. Kaliteli bir yağ ile yapılan ürünler hiç şüphesiz cildinize aradığımız ferahlığı hissettirecektir. Parlak ve iyi görünümlü bir saç, el yüz hijyeni, temiz bir cilt güzellik ve bakıma önem veren sizlerin en değer verdiği özelliklerinden bazılarıdır. Üzüm Çekirdeği Yağı ile yaptığınız ürünler sizlere aradığınız kaliteyi bulduğunuzu hissettirecektir.

Kozmetik sektöründe doğal sabun yapımı haricinde şampuan, losyon, krem, dudak balmı, saç bakımı, cilt bakımı gibi çok geniş bir yelpazede kullanılan Üzüm Çekirdeği Yağı ile kraliçelere layık güzellik efsanesi sizleri bekliyor….

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…