(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Vanilla Butter – Vanilya Yağı Katı

 160,00 1.250,00

Katı Vanilya yağı (Vanilla Butter). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Helianthus Annus (Sunflower Oil) & Hydrogenated Vegetable Oil & Vanilla Plantifolia (Vanilla Oil)

OriginSpain (İspanya)

CAS No : 8001-21-6 / 68334-28-1 / 84650-63-5 

Stok kodu: VANILLABUTTER Kategoriler: , , , ,

Açıklama

Vanilya Butter Nedir? (Vanilla Butter)

Vanilya butter nedir denildiği vakit herhalde ilk akla gelecek olan vanilyanın o egzotik kokusu olurdu. İnsanı kendine çeken vanilya kozmetik sektöründe sıkça kullanılmaktadır. Vanilla butter, öyle bir katı yağdır ki kremsi bir dokuya, sıcak ve tatlı bir aromaya sahiptir. Aynı zamanda iyi bir nemlendirici ve cildi besleyicidir. Shea yağı (butter), kakao yağı ve hindistancevizi yağı gibi vageçilmesiniz olacaktır. Özellikle yurtdışında ki butik üreticilerin kozmetik hammaddeleri listesinde sürekli bulunmaktadır.

Vanilya Katı Yağı nerelerde kullanılır?

Vanilya yağı, gözenekleri tıkamaz yani komedojenik olmayan ürün sınıfındadır. Kolay bir şekilde cildimiz tarafından emilmektedir. Dolayısıyla yağlı bir his bırakmamaktadır. Aynı zamanda Vanilya Katı Yağı hassas ciltler için idealdir.  Bu onun hipoalerjenik yapısından kaynaklanmaktadır. Bir nebzede olsa sakinleştirici özellikleri vardir. Bilindiği üzere dış faktörler yani güneş ışınları, rüzgar, kirli hava vb etkenler cildimizi olumsuz olarak etkilemektedir.  İyi bir nemlendirici özelliğine sahip ürünlerle cildimizi korumamız lazım. İşte vanilya yağı tek başına bile dış stress faktörlerine karşı koruma sağlamaktadır.  Vanilla butter sevilip tercih edilmesinin en büyük sebepleride bunlardır. Özellikle krem ve dudak balsamı yapımında ürünlerinize farklılık katacaktır.  Aynı zamanda;

Vanilya Yağı

  • Kolay emilir, hafiftir aynı zamanda yağlı bir his bırakmaz
  • Sakinleştirici özellikleri sayesinde cildi rahatlatır.
  • Antioksidan özelliği sayesinde cildi dış stress faktörlerine karşı korur. Dolayısıyla derimizin parlaklık ve renk tonuna katkıda bulunur.
  • Tahriş olmuş cildi ve kızarıklıkları yatıştırmaya yardımcı olur.

kozmetik hammaddeleri Sabunaria.

tarifler

 

 


Hoşunuza gidebilir…