(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Ethylhexyl Methoxycinnamate

 200,00 1.450,00

Kozmetik üretimi içindir.

INCI Name: Etilheksil Methoxycinnamate

 

 

Stok kodu: ETILMET Kategoriler: , ,

Açıklama

Berrak, yağda çözünen, “kozmetik olarak zarif” bir sıvı, en yaygın kullanılan  kimyasal güneş koruyucudur. UVB radyasyonunu (280-320 nm dalga boylarında) 310 nm’de tepe korumasıyla  emer . 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…