(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Akgünlük Ekstraktı

 37,00 143,00

Akgünlük Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: AKGNEKS Kategoriler: ,

Açıklama

Akgünlük bitkisi Hindistan, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’nun kuru dağlık bölgelerinde yetişen ağaçlarda bulunur ve buğur olarak ta geçen sakız reçinesi üretir.
Aynı zamanda Hint buğuru olarak bilinir.
Geleneksel Çin Tıbbında ve Orta Doğu tıbbında da kullanılmıştır.
Yatıştırıcı özelliğiyle bilinen Akgünlük ekstraktı, kollajen de dahil olmak üzere proteinleri parçalayan bir enzime sahiptir.
Aynı zamanda ciltteki önemli doğal nemlendirme faktörlerini ve glikozaminoglikanları korur, bu da cildin daha uzun süre sıkı kalmasını sağlar.

Ek bilgi

Kaç ml

100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…