(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Ascorbic Acid – Askorbik Asid

 30,00 100,00

Vitamin C (ASCORBIC ACID). Kozmetik üretimi içindir.
INCI NAME: ASCORBIC ACID

Stok kodu: ASCRBC Kategoriler: , ,

Açıklama

Askorbik Asit – C vitamini
Suda çözünen bir antioksidandır. Askorbik Asit kozmetik yapım formüllerinde kullanım oranı %0,3 ile %0,6 arasındadır. pH ayarlayıcı olarak kullanılmaktadır.
Bir çok seçkin marka krem ve serum üretiminde Askorbik Asitten faydalanmaktadır.
Kozmetikte Kullanım Amacı;
–   UV ışınlarının neden olduğu hasarı düzeltmeye yardımcı olmak,
–   Leke kremlerinde koyu lekeleri hafifletmek,
–   Yaşlanma karşıtı serumlarda kollajen üretimini teşvik etmek,

Ek bilgi

Kaç kg

50 gr, 100 gr, 250 gr

Hoşunuza gidebilir…