(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

At Kestanesi Ekstraktı

 28,00 108,00

At Kestanesi Ekstraktı. Kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: ATKESEKS Kategoriler: ,

Açıklama

Yaklaşık 40 metreye kadar uzayabilen bir türe sahip olduğu söylenen ve at kestanesi ağacı, büyük yapraklara sahip olmasının yanında hem yağı hem de kremiyle büyük fayda sağlıyor.
Ana vatanının Hindistan olduğu, Türkiye ve Avrupa’da da yetiştirildiği biliniyor.
Genellikle süs bitkisi olarak peyzaj amaçlı kullanılan at kestanesinin dikkatli bir şekilde toparlanması gerekiyor.
Kabuğu, meyvesi ve tohumuyla pek çok tedavide ek besin olarak ta kullanılıyor.
Ayrıca yüksek miktarda P vitamini içeriyor.

Ek bilgi

Kaç ml

100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…