(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Candelilla Wax – Kandelila Mumu

 285,00 2.100,00

Candelilla Mumu (Candelilla Wax). El yapımı kozmetik üretimi içindir.

INCI : Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax

Origin : Mexico (Meksika)

CAS No : 8006-44-8

Melting point : 76 – 82 °C

Stok kodu: CANDWAX Kategoriler: , , ,

Açıklama

Candelilla Wax (Kandelila mumu)

Candelilla wax kırılgan kabuğu, sarımsı-kahverengi rengi, opak, aromatik yapısı, yarı saydam görünümlü bir bitkidir. Kandelila mumu genellikle kişisel bakım ve güzellik ürünlerinin üretiminde sıkça kullanılmaktadır. Candelilla (1), kalınlaştırıcı ve sertleştirici bir ajan, sentetik içermeyen bir yumuşatıcı ve besleyici cilt kremi olarak hizmet etmektedir.  ABD Gıda ve İlaç Dairesi ve Candelilla Enstitüsü’ne göre, “Kozmetik endüstrisinde, koruyucu özellikleri nedeniyle kandelila wax, ruj, vücut losyonu ve saç preparatlarının üretiminde kullanılan önemli bir formül yelpazesinde vazgeçilmezdir.”
Candelilla mumu jojoba yağı gibi besin açısından zengindir. Saç ve saç derisindeki nem kaybını önemli ölçüde onarabilir. Candelilla bitkisel mumunun kremsi kıvamı, onu tüy dökücülerde, saç kremleri ve saç derisi tedavileri de dahil olmak üzere çeşitli saç bakım ürünlerinde pürüzsüz uygulamalar için ideal bir bileşen yapmaktadır.
Balmumundan farklı olarak bitkisel olması vegan kozmetik ürünlerinde çokça tercih edilmesine neden olmaktadır. Aynı zamanda balmumuna nazaran daha yüksek sıcaklıklarda erime noktasına sahiptir. Dolayısıyla balmumundan daha sert bir yapısı vardır.

Candelilla Mumu (Wax) – CANDELILLA CERA

Hoşunuza gidebilir…