(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 350 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Hindistan Cevizi Yağı (Soğuk Sıkım)

 43,00 690,00

Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı (Cold Pressed Coconut oil). Extra virgin hindistan cevizi yağı. Kozmetik kullanım amaçlıdır.

INCI : Cocos Nucifera (Coconut) Oil

CAS No : 8001-31-8

Temizle

Açıklama

Büyük miktarlarda mı satın almak istiyorsunuz? Bize ulaşın!

 

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI – SOĞUK SIKIM

Cold Pressed Coconut oil

Doğadan Gelen Tropikal Özlü Güzellik…

İşte en sevdiğimiz, en popüler, bizlere tropikal iklimin, denizin, güneşin keyfini hatırlatan şüphesiz faydalarıyla tam bir güzellik iksiri… Günümüzün en trend yağlarından biri Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı… Tropikal iklimde yetişen, palmiye ağaçlarından toplanan, kahverengi liflere sahip, kabukları içinde beyaz rengi ile tam bir şifa kaynağı, hem suyuyla, hem sütüyle bin bir faydası bulunan hindistan cevizi ve yağı için tabi ki söyleyeceğimiz çok şey var!

Hindistan Cevizi Yağı, kayıtlara göre bilinen en eski bitkisel yağ kaynağıdır. Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı yenebilir bir yağ türüdür. Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı ısındığında özelliğini kaybetmediği için diğer doğal yağlara göre oldukça sağlıklıdır. Kozmetik sektörünün en çok tercih ettiği yağ olan Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı özellikle doğal sabun, şampuan, losyon, dudak balmı, krem yapımında kullanılmaktadır. Hindistan cevizi; kalsiyum, doymamış yağlar, karbonhidratlar, lif, bakır, manganez, demir, magnezyum, selenyum ve çinko açısından çok zengindir. Bunun dışında bol oranda; sodyum, protein, potasyum, piridoksin, niasin, riboflavin, pantotenik asit, tiamin, C, E ve K vitaminlerini içermektedir.

Güzellik ve bakım deyince hepimiz çok önem verdiğimiz cildimiz için kaliteyi ararız. Bu aşamada Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı hiçbir kimyasal işleme maruz bırakmadan üretme sonucunda elde edilir. Sıkılan ürün kurudur ve hiçbir rafine işlemi görmemiştir. Hindistan cevizinin içindeki su çıkarılır, pul şekline gelecek şekilde öğütülür. Düşük bir sıcaklıkta pres kullanılarak Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı’na ulaşılır. Normalde yağlar ısıtıldığında moleküler yapısı değişir ve bozulur. Yüksek ısıya maruz kalan Hindistan Cevizi Yağı kullandığınızda cildinizde sivilcelenme olabilir. Bu sebeple özellikle kaliteli ve Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı kullanmanız son derece önemlidir.

Hafif ila orta derecede kuru cilde sahip kişiler tarafından rahatlıkla kullanılabilen Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı içerdiği mineraller sayesinde cildi nemlendirirken aynı zamanda besler ve yumuşatır. Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı orta zincirli yağ asitleri MCFA’ni içerir. Trans yağlara oranla oldukça sağlıklı bir yağ asididir, bildiğiniz ve denediğiniz en etkili makyaj temizleyicileri kadar etkilidir. Antifungal ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Anti-bakteriyel bir özelliğe sahiptir. Cildinizi canlandırmaya ve kuruluğu gidermeye de yardımcı olur, nemlendirme özelliği de vardır. Saçlarınızı ve tırnaklarınızı beslemek için de kullanılır. Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı saç bakım ürünlerinde de yaygın olarak kullanılır, bebeklerde oluşan pişiklere de çözüm sunmasıyla bilinmektedir. Güneş kremlerinin içeriğinde sıkça yer alan Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı güneş yanıklarına karşı koruyucu etkiye sahiptir.

Listelerinize ve stoklarınıza Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı’nı hemen eklemenizi öneririz. Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı ile satışlarınız istediğiniz kalite ile artacak, aradığınız mutluluk Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı ile sizlerin olacaktır!

Hindistan Cevizi Yağı ile tarifler

 


Hoşunuza gidebilir…