(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Sıvı Parafin – Likit Parafin

 85,00 750,00

Sıvı Parafin Kozmetik üretimi içindir.
Cas no:8002-74-2
Incı Name: Paraffinum Liquidum

Stok kodu: SPARAFIN Kategoriler: , ,

Açıklama

Sıvı Parafin nedir? Likit parafin ne işe yarar? Liquid paraffin inci name?

Sıvı parafin nedir? Likit parafin, tıp sektörü başta olmak üzere kozmetik sektöründe sıklıkla kullanımı tercih edilen sıvı mineral bir yağdır. En önemli işlevlerinden biri cilt üzerinde oluşturduğu bariyer sayesinde nem kaybını önlemektir. Görünüm olarak renksiz ve kokusuzdur. Suda çözünmemektedir. Suya karşı dayanıklı yapısı sayesinde cilt bakım ürünlerinin aranan bir bileşeni olmuştur. Likid paraffin (Liquid paraffin) inci name : Paraffinum Liquidum. Sıvı parafin ne işe yarar?

Sıvı Parafin ne işe yarar?

Suya dayanıklı olan bu bileşen derinin su kaybını önlemeya yardımcı olmaktadır. Dolayısıyla kuru ciltler için ideal bir bileşendir. Bununla beraber yumuşatıcı özelliklerinden dolayı kozmetik sektöründe faydalanılmaktadır. Aynı zamanda cildi rahatlatıcı ve pürüzsüzlük verme özellikleride bulunmaktadır.

Likit paraffin faydaları nelerdir?

  • Kuru ciltler için üretilen ürünlerde kullanıldığında derinin su kaybını önlemektedir.
  • Ciltte yıllar geçtikçe esnekliğini kaybeder. Bu da yaşlanma belirtilerini beraberinde getirmektedir. Dolayısıyla cilt pürüzsüzlüğünü zamanla kaybetmeye başlar. Sıvı paraffin bu gibi durumlarda cildin pürüzsüzlüğünü yeniden kazanmasına yarcımcı olabilmektedir.
  • Cildin dehidrasyona karşı koruma sağlar. Böylelikle su kaybını önler.
  • Liquid paraffin, ölü hücrelerin temizlenmesine ve kapalı gözeneklerin açılmasına destek olmaktadır.
  • Saç gövdesinde ki su kaybını önleyerek nemli ve parlak saçların görünümüne etki etmektedir.
  • Paraffinum Liquidum, kaygan yapısı sayesinde buklelerin ve dolaşıkların açılmasına katkıda bulunmaktadır.
  • Saç tellerinde bariyer oluşturarak kirlilik ve UV ışınlarının neden olduğu hasarı engellemeye yardımcı olmaktadır.
  • Saç düzleştiricileri ve saç maşasının neden olduğu ısıya karşı saçları korumada etkindir.
  • Komedojenik değildir. Yani gözenekleri tıkamamaktadır.

 

 

Ek bilgi

Kaç kg

500 gr, 1 kg, 5 kg

Hoşunuza gidebilir…