(0543) 923 1370

1-3 günde teslimat / 150 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Yasemin Yağı

 60,00 235,00

Yasemin yağı (Jasmine Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

Temizle
Stok kodu: JASMINE Kategoriler: , , ,

Açıklama

Yasemin çiçeğinin yapraklarının damıtılması ile elde edilen yasemin yağının kendine özgü hafif, hoş ve romantik bir kokusu vardır. Bayanların beğenerek kullandıkları bir çok ünlü parfümün ana hammaddesi olarak kullanılmıştır. İçeriğinde ki besleyici özelliği sayesinde hoş bir koku verme dışında bir çok doğal kozmetik ürün içirisinde de sıklıkta kullanılmaktadır.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml

Hoşunuza gidebilir…