(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Disodium Laureth Sulfosuccinate

 90,00 850,00

Disodium Laureth Sulfosuccinate &amp;amp;amp;lt;/em> Kozmetik için uygundur.</p>

INCI NAME: Disodium Laureth Sulfosuccinate
CAS number: 40754-59-4
Fiziksel Yapısı: Sıvı

Stok kodu: DLS Kategoriler: , ,

Açıklama

Disodyum lauret sülfosüksinat nedir? Ne işe yarar?

Disodyum lauret sülfosüksinat nedir? Cilt bakım ürünlerinden olan şampuan ve saç temizleme ürünlerinde kullanılan temizleme yada yüzey aktif maddesidir. Tahriş etme özelliği çok düşüktür. Dolayısıyla hassas ciltler için üretilen bakım ürünlerinde tercih edilmektedir. Disodyum lauret sülfosüksinat  bitki kaynaklığı doğal olarak üretildiği gibi sentetik olarakta üretimi yapılabilmektedir. Formüllerde kullanıldığında köpürme özelliğinin arttırmaya yardımcı olmaktadır. Kozmetik şampuan ve duş jelleri hammaddesi olarak sıklıkla tercih edilmektedir. İçerisinde sülfat bulunmamaktadır. Düşük miktarlarda temin edebileceğiniz gibi toptan Disodium Laureth Sulfosuccinate satın alabilirsiniz.

Disodium Laureth Sulfosuccinate ne işe yarar? Köpük banyosu, şampuan , duş jeli gibi ürünlerinde tercih edilmektedir. Bunun yanında cilt bakım ürünlerinde bulunan temizleme ürünü olarakta kullanılmaktadır.

Formüllerde kullanım oranı nedir?

Durulanmayan formüllerde %0,06-%2. Durulanan formüllerde, %0.4-%10 aralığında kullanılması durumda tahrişe neden olmamaktadır.

Formülasyonlarda ne için kullanılmaktadır

Temizlik

Köpük artırma

Köpüklenme

Yüzey aktif madde

  • Suda, alkollerde ve glikollerde kolayca çözünür
  • yaygın olarak kullanılan tüm anyonik, iyonik olmayan ve amfoterik yüzey aktif maddelerle karışabilmektedir.
  • Hafif asidik ve alkalin pH aralıklarında stabildir, Bunun yanında aşırı pH aralıklarında etkinliğini kaybeder
  • Çok düşük cilt tahrişi
  • Kolaylıkla biyolojik olarak parçalanabilmektedir.

Temizlik endüstrisinde disodyum lauret sülfosüksinat, yüzey temizleyicileri, hafif temizleyiciler, konsantrelerin üretiminde kullanılmaktadır. Güçlü ıslatma özellikleri ve iyi emülsifiye edici özellikleri vardır. Aynı zamanda su ve yağ fazının karışmasını sağlayarak temizleme işlemlerini kolaylaştırmaktadır. Yüksek köpüklenme özellikleri onu aktif köpük üretiminde kullanım için ideal bir bileşen kılmaktadır.

Toptan Disodium Laureth Sulfosuccinate satın al

Parekende satın alabileceğiniz gibi toptan olarak satışlarımız mevcuttur. Size en avantajlı fiyatları verebilmemiz için lütfen müşteri temsilcimizle iletişime geçiniz.

 

Ek bilgi

Kaç kg

250 gr, 500 gr, 1 kg, 5 kg

Hoşunuza gidebilir…