(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Jojoba Butter – Jojoba Yağı (Katı)

 320,00 2.400,00

Katı Jojoba Yağı. Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Simmondsia Chinensis Seed Oil (and)Hydrogenated Vegetable Oil
(and) Tocopherol

OriginUSA

CAS No : 90045-98-0 / 68334-28-1 Simmondsia Chinensis Seed Oil (and)Hydrogenated Vegetable Oil

(and) Tocopherol

Açıklama

Jojoba Butter – Katı Jojoba Yağı

Jojoba yağı, Amerika kıtasına özgü jojoba bitkisinin tohumlarının sıkılması ile elde edilen bir yağdır. Vitamin E açısından zengin bir yağdır. Dolayısıyla hem nemlendirir hemde bakım  yapar. Ancak unutmamak gerekir ki jojoba yağı bileşimi cildimizin sebum yapısına benzerdir. Fakat Jojoba butter her nekadar katı yağda olsa teknik olarak bir wax esteridir. Buna göre diğer butterlardan farklı olarak daha kolay emilir ve daha farklı bir kıvamı vardır. Bununla beraber Doğal kozmetik hammaddeleri içerisinde kullanmaktan memnun kalacağınız ender yağlardan biridir jojoba oil. Peki jojoba butter nedir?

Jojoba Butter Nedir?

Katı bir formdadır. kokusu az yada hiç yoktur. Doğal kaynaklardan elde edilmektedir. Aynı zamanda vegan üretime uygun yapıda bir yağdır. E ve B vitaminleri deposu olmakla birlikte antioksidan ve esansiyel yağlar bakımdan çok zengindir. Bununla beraber bileşen olarak cildimizin sebum yapısına benzer. Komedojenik yapıda değildir. Dolayısıyla hassas ciltler için dahi rahatlıkla kullanılabilir.

Jojoba Yağı Faydaları

  • jojoba butter kolayca emilmektedir.
  • Antioksidan özelliklerinden dolayı yaşlanma belirtilerini yavaşlatmaya yardımcı olur.
  • Cildi yumuşatır aynı zamanda parlaklığını arttırır.
  • Derinlemesine nemlendirir. Saç köklerini ve saçları besler.

Kullanım Alanları

  • Kozmetik ve Kişisel Bakım,
  • Sabun Yapımı,
  • Spa ve Wellness,

jojoba butter uygulamalar: Losyonlar, kremler, dudak balsamları, saç kremleri, yüz maskeleri, makyaj ürünleri, hem kalıp hem de sıvı sabunlardaki nemlendirici maddeler, cilt iyileştirici merhemler ve kremler için formülasyonlar, masaj yağları, güneş yanığı veya tahriş olmuş cilt tedavileri, ev yapımı cilt ve saç bakım ürünleri, balzamlar, merhemler.

Yüzdeler: Soğuk İşlem Sabun: %15’e kadar,

Direkt Cilt için %0 ila %100 kullanın,

Kremler ve losyonlar normalde olumlu etki sağlamak için en az %5 oranında.

 

Katı Jojoba Yağını Cilt Bakım Rutinime Nasıl Ekleyebilirim?

  • Jojoba butter yüz nemlendirici olarak kullanabiliriz. Çünkü hafif ve nazik bir yağdır. Cilt gözeneklerini kapatmaz.
  • Dudak bakımında direk uygulanabilir yada uçucu yağlar ve bal mumu ile içeriği zenginleştirilebilir.
  • Kütikül bakımında tırnaklarınıza sürebilirsiniz.
  • Güneş altında çok vakit geçirdiyseniz korkmayın. Çünkü  jojoba yağı size yardım edecektir.
  • Saçlarınıza maske yapabilirsiniz. En az 30 dakika bekledikten sonra saçlarınızı yıkayınız.

Doğal kozmetik hammaddelerini Sabunaria dan tedarik edebilirsiniz. Yüksek miktar alımlarınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

 

 

 

 

 

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…