Sabunaria
search
loginGiriş Yap
Karbomer - Carbomer

Karbomer – Carbomer

Karbomer Kozmetik üretimi içindir.Incı Name: Carbomer Cas no: 9007-20-9 / 9003-01-4 / 76050-42-5 / 9062-04-8 / 9007-16-3 / 9007-17-4

Fiyat aralığı: 285,00 ₺ - 925,00 ₺

bolt Stokta Var

verified

Kalite Garantisi

%100 Orijinal Ürün

local_shipping

Hızlı Kargo

Hızlı ve güvenli teslimat

replay

14 Gün İade

Koşulsuz İade Hakkı

security

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Şifreleme

Açıklama

KARBOMER (CARBOMER)

Karbomer nedir? Kometik ve ilaç sektöründe kullanılmaktadır. En yaygın kullanım amacı jelleştirmedir. Aynı zamanda emülgatör olarak formüllerin iyi karışmasını gerçekleştirmek için tercih edilmektedir. Jöle, güneş kremi, şampuan, yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünleri, göz kremleri vb kozmetik ürün üretimlerinde kullanılmaktadır. Yaygın olarak kullanılan karbomerler arasında, carbomer 934, 940 ve 980 yer almaktadır.

Karbomer Nedir?

Özetle;

  • Yoğunlaştırıcı yani viskoziteyi control ederek kıvam ayarlaması yapılmaktadır.
  • Jel oluşturmak için kullanılır.
  • Nemlendiricilerden makyaja kadar her türlü güzellik ürününde kullanılır.
  • Temel aktif bileşenlerin cilt geçirgenliğini ve tutulmasını arttırabilmektedir.

Karbomer ne için kullanılır?

  • Cilt bakımı: su ve yağın ayrışmasını önleyen bir emülgatördür. Aynı zamanda suyu emerek krem ve losyonların daha zengin ve kremsi bir hale getirir.
  • Saç bakım ürünleri formüllerinde sıkça karşımıza çıkmaktadır. Çünkü yapışkanlığı ve kıvamın control edilmesine olanak tanır.

Carbomer asıl kullanım amacı ilk olarak koyulaştırıcı bir kozmetik hammaddesi olmasıdır.

Toptan karbomer satın almak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Kimyasal formülü: C3H4O2
–              Emülsiyon Sabitleyici: sürece yardımcı olur ve stabilitesini ve raf ömrünü iyileştirir
–              Jelleştirici ajan: Sıvı bir preparasyona jel kıvamı vermesi için kullanılmaktadır.
–              Viskozite kontrol maddesi: Kozmetiklerin viskoziteyi arttırır veya azaltır.

Karbomerler, akrilik asidin hidrofilik sentetik polimerleridir. Kozmetikte, jelleştirici madde veya emülgatör olarak müstahzarları kalınlaştırmak için kullanılırlar, aynı zamanda formüllerin iyi karışmasını sağlamak için bir çözücü olarak kullanılırlar. Bunlar cilt bariyerlerine nüfuz etmeyen büyük moleküllerdir. Aynı zamanda suyu emme ve tutma yeteneğine sahiptirler ve suda dağıldıklarında orijinal hacimlerinin 1000 katına kadar şişebilirler. Şekillendirici jel, güneş kremi, şampuan, yaşlanma karşıtı bakım, göz kremi, temizleyici ve kese gibi jel benzeri formülasyonlarda kullanılmaktadır.

toptan karbomer satışımız vardır.

 

Ek bilgi

kg

250 gr, 500 gr, 1 kg

İlgili Ürünler

Sabun Boyası - Mor

Banyo Topu Malzemeleri

Sabun Boyası - Mor

Fiyat aralığı: 55,00 ₺ - 115,00 ₺ visibility
Aktif Kömür (Hindistan Cevizi) - Activated Coconut Charcoal

Banyo Topu Malzemeleri

Aktif Kömür (Hindistan Cevizi) - Activated Coconut Charcoal

Fiyat aralığı: 50,00 ₺ - 600,00 ₺ visibility
Aloe Vera Jeli - Aloe Vera Gel

Krem Yapım Malzemeleri

Aloe Vera Jeli - Aloe Vera Gel

Fiyat aralığı: 80,00 ₺ - 575,00 ₺ visibility
Gliserin (Bitkisel)

Diğer Kozmetik Hammaddeleri

Gliserin (Bitkisel)

Fiyat aralığı: 100,00 ₺ - 825,00 ₺ visibility