(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 250 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Keten Tohumu Yağı

 12,00 110,00

Keten tohumu yağı (Flax seed Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Linum Usitatissimum Seed Oil

Origin Turkey (Turkey)

CAS No : 8001-26-1

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

Temizle
Stok kodu: KET01 Kategoriler: , ,

Açıklama

Keten tohumu yağı, adından anlaşılacağı gibi keten tohumunun yağının çıkarılması ile elde edilir. Faydalı ve etkin bir yağ olan keten tohumu cilt üzerinde serbest radikallere ve UV ışınlarına karşı bir kalkan oluşturarak korunmanızda size yardımcı olmaktadır. Cildi yatıştırıcı besleyici özellikleri sayesinde hassas ve kızarmış ciltlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Güçlü antioksidanlarla donatılmış olan keten tohumu yağı diğer birçok bitkilere göre daha fazla antioksidan içermektedir. Saçlar üzerinde de etkin olan keten tohumu yağı saçlarınıza parlaklık verir, saç uzamasını hızlandırmanıza yardımcı olur ve saç köklerine bakım yaparak nemlendirir.

Evde yapacağınız saç bakım maskelerinde keten tohumunun bu güçlü özelliklerinden faydalanabilirsiniz. El yapımı keten tohumu sabun yapımında yüzde 1 – 5 arası keten tohumu kullanabilirsiniz. Hassas deriye rahatça kullanılabildiği için yurtdışında köpekleri ve kedileri doğal yolla temizlemek için yapılan doğal sabun yapımında da sıkça keten tohumu yağı kullanılmaktadır. Kaliteli ve saf yollarla elde edilmiş keten tohumu yağı ihtiyaçlarınıza tam karşılık verecektir.

Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…