(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Olive Squalane

 600,00 4.000,00

Olive Squalane Kozmetik için uygundur.

INCI Name : Squalane
CAS: 111-01-3

Stok kodu: OLSQ Kategoriler: , ,

Açıklama

Olive Squalane (Zeytin Skualen) nedir, ne işe yarar?

Olive Squalane (Zeytin Skualen) nedir, ne işe yarar? Zeytinyağından elde edilen bitkisel bir squalene kaynağıdır. Cildin doğal sebumuyla eşleşir. Lüks ürünler başta olmak üzere çok çeşitli kozmetik uygulamalarda kullanılabilen doğal bir yumuşatıcıdır. Cildi nemlendirmeye ve anti-inflamatuar özellikleri sayesinde cildi korumaya yardımcı olan antioksidanlarla dolu bir doğal yağdır. Olive Squalane, cildinizi tahriş etmez ve gözeneklerinizi tıkamaz. Bu yazıda, olive squalene’nin cilt bakımı için faydalarını ve nasıl kullanılabileceğini inceleyeceğiz.

Squalene  Kullanım Alanları

Olive Squalane faydaları, cildi nemlendirir ve cildin doğal yağ dengesini korur. Aynı zamanda cildi çevresel faktörlere karşı koruyarak yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. Antioksidan özellikleri sayesinde cildi serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korur. Squalane, cilde derinlemesine nüfuz ederek tüm yüzeye mükemmel bir şekilde dağılır. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Genellikle Yağlı bir parlaklık vermeden doğal bir bitiş sağlar. Ürünün uygulanmasını daha kolay ve pürüzsüz hale getirir. Ayrıca makyaj ürününün pigmentleri squalene sayesinde daha iyi dağılmaktadır.

  • Saç bakımında saçın yapısını iyileştirir, ipeksi bir görünüm kazandırır
  • Saç koruyucu bir rol üstlenmektedir.
  • Leke önleyici olarak destek sağlayabilir
  • Akneye eğilimli veya egzamaya eğilimli ciltler için de uygun bir cilt bakım ürünüdür.
  • Aşırı sebum üretimini düzenlerken cildi arındırır

Olive Squalane,

  • Cilt bakım ürünleri,
  • Tonikler,
  • Maskeler,
  • Kremler
  • Serumlar
  • Saç maskeleri
  • Saç serumları
  • Ruj, göz farı, rimel veya fondöten gibi birçok makyaj ürününde doku maddesi olarak kullanılmaktadır.

Olive Squalane kozmetik ürünlerinde nasıl kullanılır?

  • %0,5-%100 arasında değişen konsantrasyonlarda doğal cilt bakımı formülasyonlarına eklenebilmektedir.
  • Yağda çözünmektedir.

Ek bilgi

Kaç kg

100 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg

Hoşunuza gidebilir…