(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Portakal Kabuğu Yağı

 16,00 180,00

Portakal yağı (Sweet Orange Essential Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Citrus Aurantium Dulcis

Origin : Indonesia (Endonezya)

CAS No : 8028-48-6

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

Temizle
Stok kodu: PORT01 Kategoriler: ,

Açıklama

Portakal kabuğu yağı adından da anlaşıldığı üzere portakal kabuklarının özel bir işlemden geçirilmesi sonucu elde edilir. Her ne kadar portakalı gıda olarak sıkça tüketsekte, portakalın kabuğunda aslında çok faydalı bir sır saklıdır. Bu sır portakalın belli bir olgunlaşma döneminde kabuklarının kurutularak ve belli bir işlemden geçirilerek elde edilir. Elde edilen yağ güçlü bir cilt koruyucudur. Uv ışınlarından zarar gören cildin savunmasını özveri ile yapar. Aynı zamanda ferahlatıcı bir etkisi vardır ki aromaterapi özelliğinden dolayı masaj yağlarının içerisinde sıkça bulunur. Gergin kaslarınızın rahatlamasına, iş sonrası biriken kötü enerjiyi tersine çevirme gibi daha bir çok özelliği bulunmaktadır.

Problemli ve hasar görmüş cilde canlılık ve ışık katar. Sadece ciltte değil güçlü yanlarından dolayı doğal temizlik ürünlerinin formüllerinde sağlam bir şekilde yerini almıştır.

Özellikle batılı kadınlar evde yaptıkları lifli sabunun içeriğine kahve telvesi ile birlikte iyi bir ikili olmasından dolayı portakal kabuğu yağıda ekler ve basen bölgelerine masaj yaparlar. Ve göstermiş olduğu etkiden sıkça internet forumlarında bahsederler.

 

Portakal Kabuğu Yağı ile tarifler

 


Ek bilgi

Kaç ml

20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Hoşunuza gidebilir…