(0543) 923 1370

1-3 günde kargoda / 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir (toptan sabunlar hariç)

Propanediol

 90,00 600,00

Propanediol Kozmetik üretimi içindir.

Stok kodu: PROP Kategoriler: , ,

Açıklama

Propanediol

Güzellik ve bakım ürünlerinin içeriklerinde çokça görebileceğiniz Propandiol, bir çok kullanıma sahip doğal içerikli bir solventtir. Kozmetik sektöründe bu kadar ilgi görmesinin nedenlerinden biride propilen glikole alternative olmasıdır. Mısır şekerinden elde edilir. Propanediol doğal bir solvent ve aynı zamanda yumuşatıcıdır.

Ne işe yarar?

  • İyi bir çözücüdür. Propandiol kozmetik formüllerde ki maddeleri çözmek için kullanılır.
  • Koruyucu özelliği vardır. Kullanılan ürünlerin raf ömrünü uzatır.
  • Cildin su kaybını önlemeye yardımcıdır. Dolayısıyla bir nemlendirici ve yumaşatıcıdır.
  • Kullanıldığı ürünlerin emilimini arttırır. Cildin daha derinlerine nüfus etmesine yardımcı olur.
  • Koruyucu, nemlendirici ve içerik çözücü özelliklerinden dolayı, çeşitli ürünlerde kıvamı iyileştirmek için tercih edilir.

Nerede bulunur?

  • Propanediol, birçok kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinin içeriğinde yer alır.
  • Yüz temizleyicileri
  • Nemlendiriciler
  • Losyonlar
  • Vücut peelingleri
  • Yüz serumları
  • Rujlar
  • Kapatıcılar
  • Göz kalemi
  • Saç jölesi
  • Mascara
  • Saç boyası
  • Diş macunu
  • Gargara
  • Saç spreyi
  • Deodorant
  • Şampuan
  • Saç kremi
  • El dezenfektanı
  • Ruj

 

SONUÇ:

  • Propandiol, yumuşatıcı, nemlendirici, çözücü ve koruyucu özellikleri bulunmaktadır.
  • Mısır şekerinden elde edilir. Kozmetik sektöründe kullanılan doğal bir solventtir.
  • Şampuanlarda, saç kremlerinde, saç sprey ve maskelerinde sıklıkla kullanılır.
  • Propilen glikolden daha güvenli bir seçenektir.

 

Ek bilgi

Kaç kg

50 gr, 100 gr, 250 gr, 500 gr

Hoşunuza gidebilir…